Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem Türkiye'ye döndü! Tarzı çok konuşuldu

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.05.2024 - 14:03, Güncelleme: 15.05.2024 - 14:03
 

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem Türkiye'ye döndü! Tarzı çok konuşuldu

Bir süredir yurt dışında olan ünlü oyuncu İpek Erdem, Türkiye'ye döndü. Gazeteciler ile sohbet eden İpek Erdem, tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.
2018 yılından beri bir ayağı yurt dışında olan İpek Erdem, Nişantaşı'nda görüntülendi. Kombini ile dikkatleri üzerine çeken İpek Erdem, "Yazcı değilim, kalın giyinmeyi seviyorum. Soğukçuyum" dedi. Hayat Bilgisi dizisinde hayat vermiş olduğu "Barbie Gamze" karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu İpek Erdem, "Belgesel dizi projem var. Biraz onunla yoğunum. Caz festivali yapma ihtimalim var. Bir dizi projem var beraber yazabileceğim yazar karşıma çıkmasını dua ediyorum. Belgesel projem Avrupa'da geçiyor. Yurt dışında teklifler gelmişti onları değerlendirdim. Dışarı çıkmak güzeldi. Buraya uzaktan bakmak yaradı" ifadelerini kullandı.
Bir süredir yurt dışında olan ünlü oyuncu İpek Erdem, Türkiye'ye döndü. Gazeteciler ile sohbet eden İpek Erdem, tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.

2018 yılından beri bir ayağı yurt dışında olan İpek Erdem, Nişantaşı'nda görüntülendi. Kombini ile dikkatleri üzerine çeken İpek Erdem, "Yazcı değilim, kalın giyinmeyi seviyorum. Soğukçuyum" dedi.


Hayat Bilgisi dizisinde hayat vermiş olduğu "Barbie Gamze" karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu İpek Erdem, "Belgesel dizi projem var. Biraz onunla yoğunum. Caz festivali yapma ihtimalim var. Bir dizi projem var beraber yazabileceğim yazar karşıma çıkmasını dua ediyorum.

Belgesel projem Avrupa'da geçiyor. Yurt dışında teklifler gelmişti onları değerlendirdim. Dışarı çıkmak güzeldi. Buraya uzaktan bakmak yaradı" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.