Davut Güloğlu'ndan Çarpıcı Su Sorunu Yorumu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.03.2024 - 14:11, Güncelleme: 29.03.2024 - 14:16
 

Davut Güloğlu'ndan Çarpıcı Su Sorunu Yorumu

Atıl durumdaki su arıtma tesis: göz ardı edilemeyecek bir sorun Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, şehirde yaşanan su sıkıntısını çarpıcı açıklamayla gözler önüne serdi.
Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında su arıtma tesisindeki eksiklikleri anlatarak, belediye başkanı olduğunda bu sorunların çözüleceğini dile getirdi.Düzce’de yaşanan su sorunu Yeniden refah Partisi Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu’nun ilk günden beri gündeminde olan bir konuydu. Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla bu sorunu ve arıtma tesisini bir kere daha gündeme getirdi. Su artıma tesisindeki sorunları da çarpıcı şekilde gözler önüne seren Davut Güloğlu; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Son zamanlarda karşılaştığımız bir video hepimizi derinden sarstı. Düzce’mizin atıl durumdaki bir su arıtma tesisinden gelen görüntüler, tesise kimse olmadan, güvenlik veya çalışan hiçbir önlem alınmadan girebilen vatandaşlarımızı gösteriyor. Bu durum, sadece bir ihmal değil, aynı zamanda yetersizliğin ve ulusal güvenlik sorunlarının da açık bir göstergesidir. Bu yüzden sesimi yükseltiyorum; bu düzensizliği, ihmal ve güvensizliği ortadan kaldırmak için en başından beri mücadele ediyorum. Su arıtma tesislerimizin yetersiz kalması, sağlığımızı ve güvenliğimizi doğrudan tehdit ediyor. Suyun arıtılması ve temizlenmesi, sadece temel bir insan hakkı değil, aynı zamanda toplum sağlığının ve çevre güvenliğinin de korunması demektir” diye konuştu.  Yenilikçi ve Güvenli Su Arıtma Projemiz  Davut Güloğlu, sorunun çözümünü de hazırladıkları proje ile bitireceklerini ifade ederek ayrıca; “Bu sorunları kökünden çözecek projeler geliştiriyoruz. Projemiz, modern, verimli ve tam donanımlı su arıtma tesisleri kurmayı hedefliyor. Bu tesisler, sadece güvenli ve temiz su sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda güvenlik ve çalışan personel ile tam zamanlı işletilecek ve içilecek duruma getirilecektir. Su arıtma tesislerinin, herhangi bir güvenlik zaafı olmaksızın, profesyonel bir şekilde yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu tesisler, şehrimizin geleceği ve sağlığı için kritik öneme sahiptir. Yenilikçi projemizle, suyun doğru arıtılması ve yönetilmesi konusunda ulusal standartları karşılayacak ve hatta aşacağız. Düzce’miz için El Ele Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu; “Sağlıklı ve güvenli bir çevre, hepimizin hakkı. Bu nedenle, Düzce’mizi daha yaşanabilir ve güvenli bir yer haline getirmek için sizin desteğinize ihtiyacım var. Suyun ve çevrenin korunması, gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzdur. 99 depreminden beri altyapılarımıza dokunulmamış, herhangi bir yenilik yapılmamış. Kaldırımlarımız, yollarımız, sağlık hizmetlerimiz, trafiğimiz ve birçok unsurun geride bırakılmış olduğu bu düzeni beraber yıkacağız. Su güvenliğimizi sağlamak ve ulusal güvenlik risklerini ortadan kaldırmak için birlikte çalışalım. Sesinizi duyurun ve bu değişimin bir parçası olun” diyerek Düzcelilerden destek istedi.
Atıl durumdaki su arıtma tesis: göz ardı edilemeyecek bir sorun Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, şehirde yaşanan su sıkıntısını çarpıcı açıklamayla gözler önüne serdi.

Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında su arıtma tesisindeki eksiklikleri anlatarak, belediye başkanı olduğunda bu sorunların çözüleceğini dile getirdi.Düzce’de yaşanan su sorunu Yeniden refah Partisi Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu’nun ilk günden beri gündeminde olan bir konuydu. Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla bu sorunu ve arıtma tesisini bir kere daha gündeme getirdi. Su artıma tesisindeki sorunları da çarpıcı şekilde gözler önüne seren Davut Güloğlu; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Son zamanlarda karşılaştığımız bir video hepimizi derinden sarstı. Düzce’mizin atıl durumdaki bir su arıtma tesisinden gelen görüntüler, tesise kimse olmadan, güvenlik veya çalışan hiçbir önlem alınmadan girebilen vatandaşlarımızı gösteriyor. Bu durum, sadece bir ihmal değil, aynı zamanda yetersizliğin ve ulusal güvenlik sorunlarının da açık bir göstergesidir. Bu yüzden sesimi yükseltiyorum; bu düzensizliği, ihmal ve güvensizliği ortadan kaldırmak için en başından beri mücadele ediyorum. Su arıtma tesislerimizin yetersiz kalması, sağlığımızı ve güvenliğimizi doğrudan tehdit ediyor. Suyun arıtılması ve temizlenmesi, sadece temel bir insan hakkı değil, aynı zamanda toplum sağlığının ve çevre güvenliğinin de korunması demektir” diye konuştu. 



Yenilikçi ve Güvenli Su Arıtma Projemiz 
Davut Güloğlu, sorunun çözümünü de hazırladıkları proje ile bitireceklerini ifade ederek ayrıca; “Bu sorunları kökünden çözecek projeler geliştiriyoruz. Projemiz, modern, verimli ve tam donanımlı su arıtma tesisleri kurmayı hedefliyor. Bu tesisler, sadece güvenli ve temiz su sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda güvenlik ve çalışan personel ile tam zamanlı işletilecek ve içilecek duruma getirilecektir. Su arıtma tesislerinin, herhangi bir güvenlik zaafı olmaksızın, profesyonel bir şekilde yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu tesisler, şehrimizin geleceği ve sağlığı için kritik öneme sahiptir. Yenilikçi projemizle, suyun doğru arıtılması ve yönetilmesi konusunda ulusal standartları karşılayacak ve hatta aşacağız.



Düzce’miz için El Ele
Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu; “Sağlıklı ve güvenli bir çevre, hepimizin hakkı. Bu nedenle, Düzce’mizi daha yaşanabilir ve güvenli bir yer haline getirmek için sizin desteğinize ihtiyacım var. Suyun ve çevrenin korunması, gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzdur. 99 depreminden beri altyapılarımıza dokunulmamış, herhangi bir yenilik yapılmamış. Kaldırımlarımız, yollarımız, sağlık hizmetlerimiz, trafiğimiz ve birçok unsurun geride bırakılmış olduğu bu düzeni beraber yıkacağız. Su güvenliğimizi sağlamak ve ulusal güvenlik risklerini ortadan kaldırmak için birlikte çalışalım. Sesinizi duyurun ve bu değişimin bir parçası olun” diyerek Düzcelilerden destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.