Vatandaş bahçesini çöplüğe çevirdi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.03.2024 - 15:59, Güncelleme: 11.03.2024 - 15:59
 

Vatandaş bahçesini çöplüğe çevirdi

Darıcı mahallesinde bir vatandaş apartmanının bahçesini çöplüğe çevirdi.
Kötü kokudan ve görüntüden rahatsız olan komşuların belediyeye ihbarına ise “Çöpüme karışamazsınız” diyerek tehditler savurdu.    Darıcı Mahallesi Çatak sokak üzerinde bulunan bir evin bahçesini ev sahibi çöplüğe çevirdi. Evinde bulunan çöpleri bahçesine atan vatandaş, bahçenin katı atık deposuna dönmesine neden oldu. Sokak sakinleri ise hem çöplerden dolayı oluşan kötü kokudan ve görüntü kirliliğinden dolayı rahatsız oldular.   Önce ev sahibini uyaran sokak sakinlerine ise evin sahibi çöp benim, bahçe benim karışamazsınız” diyerek tepki gösterdi. Belediye ekiplerine ihbarda bulunan sokak sakinlerine bu defa ev sahibi tehditler savurarak karşı koydu. Önümüzdeki günlerde sıcakların artacağını ve salgın hastalıkların başlayabileceğini belirten sokak sakinleri yetkililerden yardım bekliyor.
Darıcı mahallesinde bir vatandaş apartmanının bahçesini çöplüğe çevirdi.

Kötü kokudan ve görüntüden rahatsız olan komşuların belediyeye ihbarına ise “Çöpüme karışamazsınız” diyerek tehditler savurdu. 

 


Darıcı Mahallesi Çatak sokak üzerinde bulunan bir evin bahçesini ev sahibi çöplüğe çevirdi. Evinde bulunan çöpleri bahçesine atan vatandaş, bahçenin katı atık deposuna dönmesine neden oldu.

Sokak sakinleri ise hem çöplerden dolayı oluşan kötü kokudan ve görüntü kirliliğinden dolayı rahatsız oldular.

 

Önce ev sahibini uyaran sokak sakinlerine ise evin sahibi çöp benim, bahçe benim karışamazsınız” diyerek tepki gösterdi. Belediye ekiplerine ihbarda bulunan sokak sakinlerine bu defa ev sahibi tehditler savurarak karşı koydu. Önümüzdeki günlerde sıcakların artacağını ve salgın hastalıkların başlayabileceğini belirten sokak sakinleri yetkililerden yardım bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.