Gama iplikte işçilerin hak arayışı devam ediyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.03.2024 - 14:17, Güncelleme: 06.03.2024 - 15:43
 

Gama iplikte işçilerin hak arayışı devam ediyor

Düzce’nin Gümüşova İlçesinde faaliyet gösterten Gama iplik fabrikasında işçilerin hak arayışı devam ediyor.
Maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler, bir kere daha fabrika önünde eylem yaptı. Fabrika yönetiminin ise fabrikayı boşaltıyor iddiaları işçilerin sabrını taşırdı. Gümüşova ilçesinde yaptığı çalışmalarla sık sık gündeme gelen Gama İplik Fabrikası bu defa da aylardır işçilerin maaşını ya tam vermediği ya da maaş ödemediği iddialarıyla gündemde. Fabrikada çalışan yaklaşık 800 işçi maaşlarını alamadıkları ve mağdur oldukları gerekçesiyle fabrika önünde aylardır eylem yaparken, maaşlarını yarısını aldıklarını belirterek ailelerinin mağdur olduğunu dile getirdiler.   İşçiler, fabrika tam zamanlı çalışırken tadilat gerekçesiyle fabrikanın maaş ödememek için sık sık yarı maaş verdiğini belirttiler.
Düzce’nin Gümüşova İlçesinde faaliyet gösterten Gama iplik fabrikasında işçilerin hak arayışı devam ediyor.

Maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler, bir kere daha fabrika önünde eylem yaptı. Fabrika yönetiminin ise fabrikayı boşaltıyor iddiaları işçilerin sabrını taşırdı.


Gümüşova ilçesinde yaptığı çalışmalarla sık sık gündeme gelen Gama İplik Fabrikası bu defa da aylardır işçilerin maaşını ya tam vermediği ya da maaş ödemediği iddialarıyla gündemde.

Fabrikada çalışan yaklaşık 800 işçi maaşlarını alamadıkları ve mağdur oldukları gerekçesiyle fabrika önünde aylardır eylem yaparken, maaşlarını yarısını aldıklarını belirterek ailelerinin mağdur olduğunu dile getirdiler.  

İşçiler, fabrika tam zamanlı çalışırken tadilat gerekçesiyle fabrikanın maaş ödememek için sık sık yarı maaş verdiğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.