Düzcelileri sabırsızlıkla bekliyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.02.2024 - 13:59, Güncelleme: 24.02.2024 - 13:59
 

Düzcelileri sabırsızlıkla bekliyor

Festival bu sene yapılmayacak mı?
Düzce’de her yıl Trabzonlular Derneği tarafından yapılan ve karadeniz kültürünü tanıtan 3 gün süren Hamsi Festival bu sene halen yapılmadı. Gelenekselleşen ve Düzcelilerin sabırsızlıkla beklediği festivalin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili olarak henüz bir açıklama gelmedi. Düzce’nin gelenekselleşen festivallerinden olan ve vatandaşları 3 gün boyunca eğlencesinden, kültürüne, yemeğinden, müziğine karadeniz kültürünü tanıtan festival Şubat ayı sonun olmasına rağmen halen yapılmadı. Her yıl sonunda yapılan festivali bu sene neden yapılmadığı ise henüz bilinmiyor. Havaların da erken ısınmasıyla hamsinin Karadeniz’de uzaklaştığı dönemde ve Ramazan ayı başlamadan yapılmasını bekleyen Düzceliler, şehrin büyük tanıtımına da katkı sağlayan festival için sabırsızlanıyor. Ancak festivali düzenleyen Trabzonlular Derneğinden festival ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
Festival bu sene yapılmayacak mı?

Düzce’de her yıl Trabzonlular Derneği tarafından yapılan ve karadeniz kültürünü tanıtan 3 gün süren Hamsi Festival bu sene halen yapılmadı. Gelenekselleşen ve Düzcelilerin sabırsızlıkla beklediği festivalin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili olarak henüz bir açıklama gelmedi.

Düzce’nin gelenekselleşen festivallerinden olan ve vatandaşları 3 gün boyunca eğlencesinden, kültürüne, yemeğinden, müziğine karadeniz kültürünü tanıtan festival Şubat ayı sonun olmasına rağmen halen yapılmadı.

Her yıl sonunda yapılan festivali bu sene neden yapılmadığı ise henüz bilinmiyor. Havaların da erken ısınmasıyla hamsinin Karadeniz’de uzaklaştığı dönemde ve Ramazan ayı başlamadan yapılmasını bekleyen Düzceliler, şehrin büyük tanıtımına da katkı sağlayan festival için sabırsızlanıyor. Ancak festivali düzenleyen Trabzonlular Derneğinden festival ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.