Zehir tacilrerinden birisi daha cezaevinde

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.02.2024 - 19:05, Güncelleme: 22.02.2024 - 19:05
 

Zehir tacilrerinden birisi daha cezaevinde

Zehirleyemeden yakalandılar
Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu imalatı ve satışı yapanlarla mücadelesi devam ediyor. Bu çerçevede yapılan operasyonda insanları zehirlemeye çalışan 2 kişi yapılan operasyon ile yakalandı. Zehir tüccarı 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Düzce İl genelinde uyuşturucu imalatını ve satışını yapanlara karşı mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri E.A. ve U.P. isimli şahısların elde ettikleri uyuşturucuyu satacaklarını belirledi. Yapılan istihbaratın ardından Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler, şahıslara operasyon yaptı. Şahısların üzerilerinde ve evlerinde yapılan aramada 5 parça halinde 3.7 gram bonzai maddesi, 2 parça halinde 1.3 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Şahıslar gözaltına alınarak tamamlanan işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartıldı. Şahıslardan 12 suç kaydı bulunan şüpheli E.A uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden uyuşturucu madde satın alan 2 kişi hakkında ise uyuşturucu madde kullanma suçundan adli işlem yapıldı.
Zehirleyemeden yakalandılar

Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu imalatı ve satışı yapanlarla mücadelesi devam ediyor. Bu çerçevede yapılan operasyonda insanları zehirlemeye çalışan 2 kişi yapılan operasyon ile yakalandı. Zehir tüccarı 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzce İl genelinde uyuşturucu imalatını ve satışını yapanlara karşı mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri E.A. ve U.P. isimli şahısların elde ettikleri uyuşturucuyu satacaklarını belirledi. Yapılan istihbaratın ardından Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler, şahıslara operasyon yaptı. Şahısların üzerilerinde ve evlerinde yapılan aramada 5 parça halinde 3.7 gram bonzai maddesi, 2 parça halinde 1.3 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 Şahıslar gözaltına alınarak tamamlanan işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartıldı. Şahıslardan 12 suç kaydı bulunan şüpheli E.A uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden uyuşturucu madde satın alan 2 kişi hakkında ise uyuşturucu madde kullanma suçundan adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.