Düzce'nin Modern Durakları Tepki Topluyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.02.2024 - 18:19, Güncelleme: 15.02.2024 - 18:54
 

Düzce'nin Modern Durakları Tepki Topluyor

Modern olunca yaşlılar, özel bireyler ayakta mı bekleyecek?
Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezine inşa edilen ve modern olduğu iddia edilen otobüs durakları, vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor. Otobüs durakları yapısal sorunlar nedeniyle sorunları da beraberinde getiriyor. Yeni duraklar, modern görünümleriyle dikkat çekerken oturma yerlerinin maksimum iki kişiyle sınırlı olması, vatandaşların rahat ve kullanışlı bir bekleme alanı bulma engelliyor. Düzce Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda modern olduğu iddia edilen yeni duraklar şehir merkezine yerleştirilmeye başladı. Ancak durakların oturma alanlarının küçüklüğü ve sınırlı yolcunun oturarak beklemesine olanak tanıması özellikle bebeği olan kadınların, yaşlıların, fiziksel engellilerin oturmasına müsaade etmiyor. Bu durum ise otobüs bekleyenlerin tepkilerine neden oluyor.  Modern olunca yaşlılar, engelliler ayakta mı beklemek zorunda? Vatandaşlar, yeni duraklarda daha geniş ve rahat oturma alanları olması gerektiğini dile getirirken oturma alanının az olması ise tepkilere neden oluyor. Bir vatandaşın, 'Durak var ama oturacak yer yok, bu nasıl durak?' şeklinde isyan etti.    
Modern olunca yaşlılar, özel bireyler ayakta mı bekleyecek?

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezine inşa edilen ve modern olduğu iddia edilen otobüs durakları, vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor.

Otobüs durakları yapısal sorunlar nedeniyle sorunları da beraberinde getiriyor. Yeni duraklar, modern görünümleriyle dikkat çekerken oturma yerlerinin maksimum iki kişiyle sınırlı olması, vatandaşların rahat ve kullanışlı bir bekleme alanı bulma engelliyor.

Düzce Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda modern olduğu iddia edilen yeni duraklar şehir merkezine yerleştirilmeye başladı. Ancak durakların oturma alanlarının küçüklüğü ve sınırlı yolcunun oturarak beklemesine olanak tanıması özellikle bebeği olan kadınların, yaşlıların, fiziksel engellilerin oturmasına müsaade etmiyor. Bu durum ise otobüs bekleyenlerin tepkilerine neden oluyor. 

Modern olunca yaşlılar, engelliler ayakta mı beklemek zorunda?

Vatandaşlar, yeni duraklarda daha geniş ve rahat oturma alanları olması gerektiğini dile getirirken oturma alanının az olması ise tepkilere neden oluyor. Bir vatandaşın, ' Durak var ama oturacak yer yok, bu nasıl durak?' şeklinde isyan etti.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.