Bu çayı içen 30 yıl öksürmüyor! Çin tıbbının doğal antibiyotiği nezleye karşı koruyor

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.02.2024 - 13:37, Güncelleme: 15.02.2024 - 13:37
 

Bu çayı içen 30 yıl öksürmüyor! Çin tıbbının doğal antibiyotiği nezleye karşı koruyor

3 malzemeyle doğal bir çay demleyebilirsiniz. Çin tıbbında hastalıklara karşı yapılan bu çay öksürükleri kesiyor. Peki öksürüğün şifası olan içeceğin detaylarında neler var?
Öksürük uzun süre etkisini sürdürebilir. Öksürük krizlerine iyi gelen doğal çay tarifini sizler için derledik. İşte detaylar... SADECE ÜÇ MALZEME İLE MUCİZEVİ ÇAY Çinlilerin uzun yıllardır tükettiği ve antik çayları olarak geçen bu çay resmen bir şifa deposu. Özellikle de öksürük problemi yaşayanların doğal yollarla bu problemden kurtulmasının en basit yolu. Hem köklü geçmişi hem de derin bilgisiyle dikkatleri çeken Çin tıbbı doğal şifalı bitkilerle oldukça farklı ve önemli karışımlar yapıyor. Birçok sağlık problemine çözüm ararken ortaya çıkan şifalı çaylarından biri de öksürüğü kesen bu çay olarak biliniyor. ÖKSÜRÜKTEN ESER BIRAKMIYOR Son zamanlarda sosyal medyada viral olan bu çayın 30 yıl boyunca içen insanları öksür etmediği iddiaları bulunuyor. Söz konusu bu çay sadece var olan öksürüğü kesmekle kalmayarak aynı zamanda tekrardan öksürük oluşumunu engelliyor. Öksüre iyi gelmesinin yanı sıra soğuk algınlığı, zayıf bağışıklık, yorgunluk ve bitkinlik gibi durumlara da iyi geliyor. Bu çayın insana enerji veren bir tarafı olduğu söyleniyor. ÇAYIN YAPILIŞI Malzemeler: 2 adet mandalina kabuğu 200 ml kaynar su İsteğe göre 1 tatlı kaşığı bal Yapılışı: 2 yemek kaşığı mandalina kabuğunu dilimleyin ve bir demliğe koyun. Üzerine 200 ml kaynar su ekleyin ve 1 saat boyunca ağzı kapalı bir şekilde demlenmeye bırakın. Demlendikten sonra çayı süzün ve isteğe göre bal ekleyerek tüketebilirsiniz.
3 malzemeyle doğal bir çay demleyebilirsiniz. Çin tıbbında hastalıklara karşı yapılan bu çay öksürükleri kesiyor. Peki öksürüğün şifası olan içeceğin detaylarında neler var?

Öksürük uzun süre etkisini sürdürebilir. Öksürük krizlerine iyi gelen doğal çay tarifini sizler için derledik. İşte detaylar...

SADECE ÜÇ MALZEME İLE MUCİZEVİ ÇAY

Çinlilerin uzun yıllardır tükettiği ve antik çayları olarak geçen bu çay resmen bir şifa deposu.

Özellikle de öksürük problemi yaşayanların doğal yollarla bu problemden kurtulmasının en basit yolu.

Hem köklü geçmişi hem de derin bilgisiyle dikkatleri çeken Çin tıbbı doğal şifalı bitkilerle oldukça farklı ve önemli karışımlar yapıyor.

Birçok sağlık problemine çözüm ararken ortaya çıkan şifalı çaylarından biri de öksürüğü kesen bu çay olarak biliniyor.

ÖKSÜRÜKTEN ESER BIRAKMIYOR

Son zamanlarda sosyal medyada viral olan bu çayın 30 yıl boyunca içen insanları öksür etmediği iddiaları bulunuyor. Söz konusu bu çay sadece var olan öksürüğü kesmekle kalmayarak aynı zamanda tekrardan öksürük oluşumunu engelliyor. Öksüre iyi gelmesinin yanı sıra soğuk algınlığı, zayıf bağışıklık, yorgunluk ve bitkinlik gibi durumlara da iyi geliyor. Bu çayın insana enerji veren bir tarafı olduğu söyleniyor.

ÇAYIN YAPILIŞI

Malzemeler:

2 adet mandalina kabuğu

200 ml kaynar su

İsteğe göre 1 tatlı kaşığı bal

Yapılışı:

2 yemek kaşığı mandalina kabuğunu dilimleyin ve bir demliğe koyun.

Üzerine 200 ml kaynar su ekleyin ve 1 saat boyunca ağzı kapalı bir şekilde demlenmeye bırakın.

Demlendikten sonra çayı süzün ve isteğe göre bal ekleyerek tüketebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.