Belgeselden başlayan projede 1 adım daha atıldı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.12.2023 - 11:34, Güncelleme: 19.12.2023 - 11:34
 

Belgeselden başlayan projede 1 adım daha atıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar tarafından bir belgeselden yola çıkarak hazırlanan özel bireylerin iş hayatına kazandırılması projesinde 1 adım daha atıldı.
Proje için girişimlerini hızlandıran Acar, bir heyetle birlikte daha önce benzer projeyi hayata geçiren Manisa’da incelemelerde bulundu. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, izlediği belgeselden yola çıkarak başladığı çalışmalarda özel bireylerin ailelerine bağımlılığını azaltarak iş hayatına kazandırılması için harekete geçti. Öncelikle Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını projeye dahil eden Tanju Acar, Düzce’nin sanayi kuruluşları ile görüşerek özel donanım gerektirmeyen özel bireyleri fabrikalarda iş başı yaptırdı. Proje haline gelen çalışmada daha önce benzer çalışma yapan Manisa’ya DTSO Meclis Üyesi Hasan Mutlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Aylin Özdemir Keleş ile birlikte Manisa OSB’de kurulu olan Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri modelini incelemek üzere kente gitti. Manisa OSB’de yapılan ikili görüşmelerin ardından Zihinsel Engelliler Korumalı İşyerini inceleyen Düzce TSO heyeti, merkez çalışanlarından, buradaki işleyişle ilgili bilgiler aldı.  DTSO öncülüğünde paydaş kurumlar ile iş birliği içerisinde hareket edilerek ilimize özel bireylerin iş hayatına kazandırılması için bir merkez kurulması için çalışmalar başlatıldı.  
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar tarafından bir belgeselden yola çıkarak hazırlanan özel bireylerin iş hayatına kazandırılması projesinde 1 adım daha atıldı.

Proje için girişimlerini hızlandıran Acar, bir heyetle birlikte daha önce benzer projeyi hayata geçiren Manisa’da incelemelerde bulundu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, izlediği belgeselden yola çıkarak başladığı çalışmalarda özel bireylerin ailelerine bağımlılığını azaltarak iş hayatına kazandırılması için harekete geçti. Öncelikle Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını projeye dahil eden Tanju Acar, Düzce’nin sanayi kuruluşları ile görüşerek özel donanım gerektirmeyen özel bireyleri fabrikalarda iş başı yaptırdı. Proje haline gelen çalışmada daha önce benzer çalışma yapan Manisa’ya DTSO Meclis Üyesi Hasan Mutlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Aylin Özdemir Keleş ile birlikte Manisa OSB’de kurulu olan Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri modelini incelemek üzere kente gitti. Manisa OSB’de yapılan ikili görüşmelerin ardından Zihinsel Engelliler Korumalı İşyerini inceleyen Düzce TSO heyeti, merkez çalışanlarından, buradaki işleyişle ilgili bilgiler aldı. 

DTSO öncülüğünde paydaş kurumlar ile iş birliği içerisinde hareket edilerek ilimize özel bireylerin iş hayatına kazandırılması için bir merkez kurulması için çalışmalar başlatıldı.

 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.