CHP’de beklenen başvuru gerçekleşti

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.12.2023 - 22:39, Güncelleme: 02.12.2023 - 22:39
 

CHP’de beklenen başvuru gerçekleşti

Yerel seçimler yaklaşırken partilerde de Belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları alınmaya devam ediyor.
Bu çerçevede kulislerde CHP’de belediye başkan aday adayı olacağı açıklanan Rıdvan Bilgin, CHP İl Başkanlığı’nda resmi olarak başvurusunu yaptı     .Yerel seçimlere 4 ay kala partilerde seçim için belediye başkan aday adaylık başvuruları devam ediyor. Bu çerçevede CHP’de belediye başkanı adaylığı yapan sayısı 4’e yükseldi. Kulislerde CHP aday adayı olacağı dile getirilen Rıdvan Bilgin İl Başkanlığında partililerinde katıldığı törenle aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Törende Konuşan Rıdvan Bilgin; “Bugün bütün Düzcelilerin, ortak adayı olmak için yola çıkıyorum. Bir hayalim var; doğduğum bu kenti, Batı Karadeniz’in en yaşanılabilir ve marka değeri en yüksek ili yapmak için aday oldum. Bu, benim Düzce’me olan en büyük borcum. İlimizin özellikle son 10 yılda artarak büyüyen ve kangren olmuş sorunlarını çözmek için adayım. Düzce’yi talan edenlere Düzce’yi dar etmek için adayım.     Düzce’miz de yaşayan farklı kültürlerle el ele, ortak projeleri hayata geçirmek için adayım. Tüm Düzce’yi kucaklayan, halkçı bir belediyenin öncülüğünü yapmak için adayım. Ayrımcılık yapmadan, şeffat hizmet ve istihdam yaratmak için adayım. Ez cümle dürüst bir yönetim anlayışı için adayım. Sevgili dostlar, kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer. Gün geçmiş kırgınlıkların günü değil. Gün, yaşadıklarımızın farkında olma, Düzce’mize sahip çıkma günü. Tüm bunları hayata geçirmek için, benimle birlikte bu yola baş koymuş, hassas bir ekiple bu kutsal yola çıkmış bulunuyor ve desteğinizi hissetmek istiyorum. Bu gün hepinizin huzurunda, belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığına başvuran ve başvuracak olan bütün yol arkadaşlarıma başarılar diliyor, bu gün burada benimle olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.    
Yerel seçimler yaklaşırken partilerde de Belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları alınmaya devam ediyor.
Bu çerçevede kulislerde CHP’de belediye başkan aday adayı olacağı açıklanan Rıdvan Bilgin, CHP İl Başkanlığı’nda resmi olarak başvurusunu yaptı
 
 
.Yerel seçimlere 4 ay kala partilerde seçim için belediye başkan aday adaylık başvuruları devam ediyor. Bu çerçevede CHP’de belediye başkanı adaylığı yapan sayısı 4’e yükseldi. Kulislerde CHP aday adayı olacağı dile getirilen Rıdvan Bilgin İl Başkanlığında partililerinde katıldığı törenle aday adaylığı başvurusunu yaptı. 
Törende Konuşan Rıdvan Bilgin; “Bugün bütün Düzcelilerin, ortak adayı olmak için yola çıkıyorum. Bir hayalim var; doğduğum bu kenti, Batı Karadeniz’in en yaşanılabilir ve marka değeri en yüksek ili yapmak için aday oldum. Bu, benim Düzce’me olan en büyük borcum. İlimizin özellikle son 10 yılda artarak büyüyen ve kangren olmuş sorunlarını çözmek için adayım. Düzce’yi talan edenlere Düzce’yi dar etmek için adayım.
 
 
Düzce’miz de yaşayan farklı kültürlerle el ele, ortak projeleri hayata geçirmek için adayım. Tüm Düzce’yi kucaklayan, halkçı bir belediyenin öncülüğünü yapmak için adayım. Ayrımcılık yapmadan, şeffat hizmet ve istihdam yaratmak için adayım. Ez cümle dürüst bir yönetim anlayışı için adayım. Sevgili dostlar, kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer. Gün geçmiş kırgınlıkların günü değil. Gün, yaşadıklarımızın farkında olma, Düzce’mize sahip çıkma günü. Tüm bunları hayata geçirmek için, benimle birlikte bu yola baş koymuş, hassas bir ekiple bu kutsal yola çıkmış bulunuyor ve desteğinizi hissetmek istiyorum. Bu gün hepinizin huzurunda, belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığına başvuran ve başvuracak olan bütün yol arkadaşlarıma başarılar diliyor, bu gün burada benimle olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.