Şüphe üzerine durduruldu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.11.2023 - 17:08, Güncelleme: 28.11.2023 - 17:08
 

Şüphe üzerine durduruldu

Düzce’de motosikletli şahin trafik ekiplerinin plakasız olduğu için şüphelenerek durdurduğu motosiklet yapılan incelemede çalıntı olduğu ortaya çıktı.
Sürücüsüne 4 bin TL trafik cezası kesilerek motosiklet işlemleri yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.  Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı şahin timleri Koçyazı Mahallesi’nde motosikletler üzerine uygulama yaptı. Yapılan uygulama sırasında plakasız olarak ilerleyen motosikletin durumundan şüphelenen ekipler, motoru durdurarak detaylı inceleme başlattı. Motosikletin Mart ayında çalındığının ihbar edildiğini belirleyen ekipler, motosiklete el koydu.  Sürücü Ünal T.’ye ise yetersiz sürücü belgesi ile motosiklet kullanmaktan dolayı 4 bin 64 TL para cezası uyguladı. Motosiklet ise işlemleri yapılmak üzere Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Düzce’de motosikletli şahin trafik ekiplerinin plakasız olduğu için şüphelenerek durdurduğu motosiklet yapılan incelemede çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Sürücüsüne 4 bin TL trafik cezası kesilerek motosiklet işlemleri yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 
Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı şahin timleri Koçyazı Mahallesi’nde motosikletler üzerine uygulama yaptı. Yapılan uygulama sırasında plakasız olarak ilerleyen motosikletin durumundan şüphelenen ekipler, motoru durdurarak detaylı inceleme başlattı. Motosikletin Mart ayında çalındığının ihbar edildiğini belirleyen ekipler, motosiklete el koydu. 
Sürücü Ünal T.’ye ise yetersiz sürücü belgesi ile motosiklet kullanmaktan dolayı 4 bin 64 TL para cezası uyguladı. Motosiklet ise işlemleri yapılmak üzere Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.