Sus işaretiyle ünlenmişti... Dilek Tunca yıllar sonra ortaya çıktı!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.11.2023 - 16:55, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:55
 

Sus işaretiyle ünlenmişti... Dilek Tunca yıllar sonra ortaya çıktı!

Yapmış olduğu sus işaretiyle ünlenen Dilek Tunca, bir dönemin en meşhur modellerinden olmuştu. Hemşire pozuyla herkesçe tanınan Dilek Tunca, yıllar sonra ortaya çıktı.
Yapmış olduğu 'Sus' işareti ve hemşire pozuyla hafızalara kazınan eski model Dilek Tunca, yıllar sonra ortaya çıktı. Tam 47 yıl önce sus işareti yapıp poz veren hemşire rolüyle ünlenen Dilek Tunca, değişimiyle de oldukça şaşırttı. 1976 yılında yurt dışından seyahatten dönen Dilek Tunca, bir ilaç firmasının sağlık kuruluşları için 'sus işareti' kataloğu amacıyla bir deneme çekimine katılmıştı. Tunca ile beraber birkaç isim daha katılmış ancak seçilen, kendisi olmuştu. Dilek Tunca o zamanları şöyle anlatmıştı: "Ajansta bir sürü poz çektiler, sonra arasından da bildiğimiz pozu seçtiler. Set normaldi, 2-3 kişiydik. 'Bir tek hastanelere koyacağız, sus işareti yapın' dediler." İşte Dilek Tunca'nın şimdiki hali!
Yapmış olduğu sus işaretiyle ünlenen Dilek Tunca, bir dönemin en meşhur modellerinden olmuştu. Hemşire pozuyla herkesçe tanınan Dilek Tunca, yıllar sonra ortaya çıktı.

Yapmış olduğu 'Sus' işareti ve hemşire pozuyla hafızalara kazınan eski model Dilek Tunca, yıllar sonra ortaya çıktı. Tam 47 yıl önce sus işareti yapıp poz veren hemşire rolüyle ünlenen Dilek Tunca, değişimiyle de oldukça şaşırttı.

1976 yılında yurt dışından seyahatten dönen Dilek Tunca, bir ilaç firmasının sağlık kuruluşları için ' sus işareti' kataloğu amacıyla bir deneme çekimine katılmıştı. Tunca ile beraber birkaç isim daha katılmış ancak seçilen, kendisi olmuştu.

Dilek Tunca o zamanları şöyle anlatmıştı:

"Ajansta bir sürü poz çektiler, sonra arasından da bildiğimiz pozu seçtiler. Set normaldi, 2-3 kişiydik. 'Bir tek hastanelere koyacağız, sus işareti yapın' dediler."

İşte Dilek Tunca'nın şimdiki hali!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.