Halk desteği bulamayan İsrail'den yine kirli plan... Gösteriye katılana 250 dolar!

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.11.2023 - 10:50, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:50
 

Halk desteği bulamayan İsrail'den yine kirli plan... Gösteriye katılana 250 dolar!

Filistin katliamına istediği desteği bulamayan işgalci İsrail, yine bilindik 'kirli' organizasyonlar için sahneye çıktı. İsrail lobisi tarafından Washington'da düzenlenecek "İsrail'e destek" mitingine katılanlara 250 dolar vadediliyor.
7 Ekim'den beri Filistin'de bir insanlık suçu işleniyor. Son gelen verilere göre İsrail'in bombalı saldırıları nedeniyle 10 bini aşkın Filistinli hayatını kaybetti. BATILI DEVLETLER ARKASINDA DURSA DA DÜNYA İSRAİL'E TEPKİLİ Çocuk, yaşlı ya da kadın demeden Gazzelilere bomba yağdıran ve kana doymayan İsrail'e tepkiler de giderek büyüyor. Batılı devletler İşgal Devleti İsrail'in arkasında dursa da dünyanın birçok yerinde insanlar sokaklarda. İnsanlık İsrail vahşetine dur demek için meydanlara çıkıyor. HALK DESTEĞİ BULAMAYAN İSRAİL'DEN YİNE KİRLİ PLAN! Filistin'de yaşanan soykırıma dikkat çeken eylemler düzenlenirken İsrail de dünyadan aradığı desteği bulamayınca yine kirli işlere girişiyor. İsrail lobisi "parayla" destekçi arayışı içerisinde. 14 Kasım'da Amerika Yahudi Organizasyonları sponsorluğunda bir "İsrail'e destek" yürüyüşü düzenlenecek. İşte Washington'daki bu yürüyüş ve işgalcilere destek organizasyonu için aradığı ilgiyi göremeyen İsrail lobi kuruluşları katılımcılara para vadediyor. GÖSTERİYE KATILANA 250 DOLAR! İsrail yanlısı gösteri için katılımcılara 250 dolar ve yol masrafı ücreti ödenecek.
Filistin katliamına istediği desteği bulamayan işgalci İsrail, yine bilindik 'kirli' organizasyonlar için sahneye çıktı. İsrail lobisi tarafından Washington'da düzenlenecek "İsrail'e destek" mitingine katılanlara 250 dolar vadediliyor.

7 Ekim'den beri Filistin'de bir insanlık suçu işleniyor. Son gelen verilere göre İsrail'in bombalı saldırıları nedeniyle 10 bini aşkın Filistinli hayatını kaybetti.

BATILI DEVLETLER ARKASINDA DURSA DA DÜNYA İSRAİL'E TEPKİLİ

Çocuk, yaşlı ya da kadın demeden Gazzelilere bomba yağdıran ve kana doymayan İsrail'e tepkiler de giderek büyüyor. Batılı devletler İşgal Devleti İsrail'in arkasında dursa da dünyanın birçok yerinde insanlar sokaklarda. İnsanlık İsrail vahşetine dur demek için meydanlara çıkıyor.


HALK DESTEĞİ BULAMAYAN İSRAİL'DEN YİNE KİRLİ PLAN!

Filistin'de yaşanan soykırıma dikkat çeken eylemler düzenlenirken İsrail de dünyadan aradığı desteği bulamayınca yine kirli işlere girişiyor.

İsrail lobisi "parayla" destekçi arayışı içerisinde. 14 Kasım'da Amerika Yahudi Organizasyonları sponsorluğunda bir "İsrail'e destek" yürüyüşü düzenlenecek. İşte Washington'daki bu yürüyüş ve işgalcilere destek organizasyonu için aradığı ilgiyi göremeyen İsrail lobi kuruluşları katılımcılara para vadediyor.

GÖSTERİYE KATILANA 250 DOLAR!

İsrail yanlısı gösteri için katılımcılara 250 dolar ve yol masrafı ücreti ödenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.