40. Yılda bir araya geldiler

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2023 - 12:37, Güncelleme: 07.08.2023 - 12:37
 

40. Yılda bir araya geldiler

Düzce İmam Hatip Lisesi 82-83 mezunları 40. yılda bir araya geldi.
Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları, mezuniyetlerinin 40. yılında Üçköprü Köyü’nde mesire alanında bilişti. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp okuldaki gibi yoklama alınıp sohbetle devam ettim. Yoğun bir katılımın sağlandığı programa Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen mezunlar yıllar sonra birbirlerini görüşüp hatıralarını yad ettiler. Okuldan mezun olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Yetim, Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Valiliği İl Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık’ta programa katılanlar arasında yer aldılar. Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
Düzce İmam Hatip Lisesi 82-83 mezunları 40. yılda bir araya geldi.

Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları, mezuniyetlerinin 40. yılında Üçköprü Köyü’nde mesire alanında bilişti. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp okuldaki gibi yoklama alınıp sohbetle devam ettim. Yoğun bir katılımın sağlandığı programa Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen mezunlar yıllar sonra birbirlerini görüşüp hatıralarını yad ettiler. Okuldan mezun olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Yetim, Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Valiliği İl Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık’ta programa katılanlar arasında yer aldılar.

Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.