Küçük Sanayi Sitesi Selin izleri siliniyor

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.07.2023 - 19:06, Güncelleme: 11.07.2023 - 19:19
 

Küçük Sanayi Sitesi Selin izleri siliniyor

Düzce Belediyesi, yaşanan sel afeti sonrası en çok etkilenen bölge olan Küçük Sanayi Sitesi’nde temizlik çalışmalarına başladı.
Su seviyesinin azalmaya ve çekilmeye başlaması üzerine sanayi dükkanları ile ana caddeler üzerinde toplam 100 personel çalışma yapıyor.Düzce Belediyesi şehrin tamamında etkili olan sağanak ve sonrasında yaşanan su baskınları, sel dolayısıyla gereken noktalarda müdahale çalışması yürütürken en çok etkilenen yerlerden biri olan Küçük Sanayi Sitesi’nde suların çekilmesi ile temizlik çalışmalarına başladı. Başkan Özlü’nün de eşlik ettiği çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda 100 Düzce Belediyesi personeli esnafın yardımına koştu. Dükkanların yanı sıra ana caddeler üzerinde yürütülen çalışmalarda bölgede Temizlik İşleri, İtfaiye, Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon müdürlükleri envanterinde bulunan toplam 5 kazıyıcı yükleyici, 3 yıkama, 2 süpürge, 2 damperli kamyon, 4 kamyon, 1 iş makinesi, 1 yıkama aracı ve 1 vidanjör araçları çalışma yürütüyor. Aralıksız sürdürülen temizlik çalışmalarının 2 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.
Düzce Belediyesi, yaşanan sel afeti sonrası en çok etkilenen bölge olan Küçük Sanayi Sitesi’nde temizlik çalışmalarına başladı.

Su seviyesinin azalmaya ve çekilmeye başlaması üzerine sanayi dükkanları ile ana caddeler üzerinde toplam 100 personel çalışma yapıyor.Düzce Belediyesi şehrin tamamında etkili olan sağanak ve sonrasında yaşanan su baskınları, sel dolayısıyla gereken noktalarda müdahale çalışması yürütürken en çok etkilenen yerlerden biri olan Küçük Sanayi Sitesi’nde suların çekilmesi ile temizlik çalışmalarına başladı.

Başkan Özlü’nün de eşlik ettiği çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda 100 Düzce Belediyesi personeli esnafın yardımına koştu. Dükkanların yanı sıra ana caddeler üzerinde yürütülen çalışmalarda bölgede Temizlik İşleri, İtfaiye, Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon müdürlükleri envanterinde bulunan toplam 5 kazıyıcı yükleyici, 3 yıkama, 2 süpürge, 2 damperli kamyon, 4 kamyon, 1 iş makinesi, 1 yıkama aracı ve 1 vidanjör araçları çalışma yürütüyor. Aralıksız sürdürülen temizlik çalışmalarının 2 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.