BEKÇİLERİN ŞÜPHESİ YAKALATTI

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.07.2023 - 10:30, Güncelleme: 07.07.2023 - 10:30
 

BEKÇİLERİN ŞÜPHESİ YAKALATTI

23 Yaşındaki şahsın yapılan aramasında uyuşturucu hap ve madde yakalandı
Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ekiplerin uyuşturucu madde ile mücadelesi bütün hızıyla sürüyor. Akşam saatlerinde mahalle bekçilerinin durumundan şüphelenerek durdurdukları şahsın üzerinden uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde çıktı.   Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve emniyet müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile uyuşturucu madde ile mücadele bütün hızıyla sürüyor. Bu çerçevede akşam saatlerinde Konuralp bölgesinde Orhangazi Mahallesi’nde devriye atan mahalle bekçileri 555. Sokak üzerinde M.A. isimli şahsın hareketlerinden şüphelenerek durdurdular. Şahsın yapılan üst aramasında 6 adet Lyrica ibareli sentetik ecza hapı ve iki adet alüminyum folyoya sarılı, 1 gram bonzai, 1.2 gram metamfetamin maddesi yakalandı.   Şahıs gözaltına alınarak olay yerine çağrılan Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerine teslim edildi.
23 Yaşındaki şahsın yapılan aramasında uyuşturucu hap ve madde yakalandı

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ekiplerin uyuşturucu madde ile mücadelesi bütün hızıyla sürüyor. Akşam saatlerinde mahalle bekçilerinin durumundan şüphelenerek durdurdukları şahsın üzerinden uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde çıktı.

  Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve emniyet müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile uyuşturucu madde ile mücadele bütün hızıyla sürüyor. Bu çerçevede akşam saatlerinde Konuralp bölgesinde Orhangazi Mahallesi’nde devriye atan mahalle bekçileri 555. Sokak üzerinde M.A. isimli şahsın hareketlerinden şüphelenerek durdurdular. Şahsın yapılan üst aramasında 6 adet Lyrica ibareli sentetik ecza hapı ve iki adet alüminyum folyoya sarılı, 1 gram bonzai, 1.2 gram metamfetamin maddesi yakalandı.

  Şahıs gözaltına alınarak olay yerine çağrılan Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.