Pes dedirten hırsız Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2023 - 13:17, Güncelleme: 10.05.2023 - 13:47
 

Pes dedirten hırsız Düzce Haber

O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı
Düzce'de gece yarısı meydana gelen hırsızlık olayında veteriner kliniği önünden bisiklet çalındı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde hırsızın rahat davranışları dikkat çekti. Düzce merkeze bağlı Kiremit Ocağı Mahallesi’nde 24 saat hizmet veren veteriner kliniği önünde vakalar için kullanılan bisiklet çalındı. Klinikte veteriner hekim varken, iş yerinin kapısı ve ışıkları açıkken gerçekleşen olayda, ismi öğrenilemeyen şüpheli kliniğin bahçesine gelerek bisikleti aldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.Hırsızlık olayını anlatan veteriner hekim Aykut Ekinci, "Gece 00.00 sıralarında yan sokaktan bir vatandaş, elini kolunu sallayarak ışıklarımız açıkken, içerine personelimiz varken kapımızın önündeki bisikleti alıp gitmiş. Kamera kayıtlarında görünüyor. Çok rahat hareketlerle sadece kapşonunu takıp, bisikleti alıp gidiyor" dedi.Polis ekipleri hırsızlık olayına ilişkin inceleme başlattı.
O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Düzce'de gece yarısı meydana gelen hırsızlık olayında veteriner kliniği önünden bisiklet çalındı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde hırsızın rahat davranışları dikkat çekti.

Düzce merkeze bağlı Kiremit Ocağı Mahallesi’nde 24 saat hizmet veren veteriner kliniği önünde vakalar için kullanılan bisiklet çalındı. Klinikte veteriner hekim varken, iş yerinin kapısı ve ışıkları açıkken gerçekleşen olayda, ismi öğrenilemeyen şüpheli kliniğin bahçesine gelerek bisikleti aldı.

O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.Hırsızlık olayını anlatan veteriner hekim Aykut Ekinci, "Gece 00.00 sıralarında yan sokaktan bir vatandaş, elini kolunu sallayarak ışıklarımız açıkken, içerine personelimiz varken kapımızın önündeki bisikleti alıp gitmiş.

Kamera kayıtlarında görünüyor. Çok rahat hareketlerle sadece kapşonunu takıp, bisikleti alıp gidiyor" dedi.Polis ekipleri hırsızlık olayına ilişkin inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.