İlkokul fiziksel etkinlik oyunları başladı Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2023 - 12:51, Güncelleme: 07.01.2023 - 12:51
 

İlkokul fiziksel etkinlik oyunları başladı Düzce Haberler

İlkokul fiziksel etkinlik oyunları başladı
İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) oyunları yarışmaları Uzun Mustafa İlkokulu’nda öğrencilerin katılımıyla başladı.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Uzun Mustafa İlkokulu’nda Okul Müdürü, Öğretmenler ve gönüllü gençlerin katılımıyla; öğrenciler arasında “Geleneksel Çocuk Oyunları” etkinliği düzenlendi. Öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen İFET-ilkokul fiziksel etkinlik oyunlarına Uzun Mustafa İlkokulu’nda 250 öğrenci katılım gösterdi.İFET-ilkokul fiziksel etkinlik oyunları yıl boyunca il ve ilçelerde bulunan ilkokullarda devam edecek olup, sene sonunda başarılı öğrencilerin katılacağı bir şölen ile sona erecek.
İlkokul fiziksel etkinlik oyunları başladı

İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) oyunları yarışmaları Uzun Mustafa İlkokulu’nda öğrencilerin katılımıyla başladı.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Uzun Mustafa İlkokulu’nda Okul Müdürü, Öğretmenler ve gönüllü gençlerin katılımıyla; öğrenciler arasında “Geleneksel Çocuk Oyunları” etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen İFET-ilkokul fiziksel etkinlik oyunlarına Uzun Mustafa İlkokulu’nda 250 öğrenci katılım gösterdi.İFET-ilkokul fiziksel etkinlik oyunları yıl boyunca il ve ilçelerde bulunan ilkokullarda devam edecek olup, sene sonunda başarılı öğrencilerin katılacağı bir şölen ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.