Ödülü DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık verdi Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 18:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 18:37
 

Ödülü DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık verdi Düzce Haberler

Erdoğan Bıyık
Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen 23 sanayi kuruluşunun kendi sektörlerinde ödüllendirildiği sektörel performans değerlendirme ödül törenine yapıldı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık törende ödül verdi.Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi’ndeki başarılı 23 sanayi kuruluşunun kendi sektörlerinde KOBİ ve BOİ dalında ödüllendirildiği 15. Sektörel Performans Değerlendirme ödül törenine katıldı. Makine Sanayi Sektöründe KOBİ Ödülü Balıkesir’den SVR Sever Makinenin oldu. Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Sever, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın elinden aldı.Programın devamında, Erdoğan Bıyık, Kocaeli Sanayi Odası Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Bıyık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraber Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yeni çalışma dönemi için hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Erdoğan Bıyık

Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen 23 sanayi kuruluşunun kendi sektörlerinde ödüllendirildiği sektörel performans değerlendirme ödül törenine yapıldı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık törende ödül verdi.Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi’ndeki başarılı 23 sanayi kuruluşunun kendi sektörlerinde KOBİ ve BOİ dalında ödüllendirildiği 15. Sektörel Performans Değerlendirme ödül törenine katıldı.

Makine Sanayi Sektöründe KOBİ Ödülü Balıkesir’den SVR Sever Makinenin oldu. Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Sever, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın elinden aldı.Programın devamında, Erdoğan Bıyık, Kocaeli Sanayi Odası Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Bıyık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraber Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yeni çalışma dönemi için hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.