Stant açarak erken teşhisin önemini anlatılar Düzce Sağlık Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 14:02, Güncelleme: 21.11.2022 - 14:02
 

Stant açarak erken teşhisin önemini anlatılar Düzce Sağlık Haber

Karbonmonoksit ölçümü yapıldı
Düzce Sağlık Müdürlüğü açtığı stant ile halkı kanser hastalığı ve erken teşhisin önemi konularında bilgilendirme yaparak, karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirildi.Düzce’de akciğer kanseri farkındalık ayı ve lösemili çocuklar haftası dolayısıyla Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerince, kanser hastalığına karşı toplumu bilinçlendirmek, kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapmak ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bir alışveriş merkezinde stant açılarak farkındalık oluşturdular. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser biriminde görevli personel gerçekleştirilen etkinlikte, standı ziyaret eden vatandaşlara kanser hastalığı ve erken teşhisin önemi konularında bilgilendirmeler yaparak, karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirdiler. Etkinlikte ayrıca ekipler kanserde erken teşhisin önemi ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan el broşürlerinin dağıtımını yaptılar.
Karbonmonoksit ölçümü yapıldı

Düzce Sağlık Müdürlüğü açtığı stant ile halkı kanser hastalığı ve erken teşhisin önemi konularında bilgilendirme yaparak, karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirildi.Düzce’de akciğer kanseri farkındalık ayı ve lösemili çocuklar haftası dolayısıyla Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerince, kanser hastalığına karşı toplumu bilinçlendirmek, kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapmak ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bir alışveriş merkezinde stant açılarak farkındalık oluşturdular.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser biriminde görevli personel gerçekleştirilen etkinlikte, standı ziyaret eden vatandaşlara kanser hastalığı ve erken teşhisin önemi konularında bilgilendirmeler yaparak, karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirdiler. Etkinlikte ayrıca ekipler kanserde erken teşhisin önemi ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan el broşürlerinin dağıtımını yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.