Kadın Futbolcular göz doldurdu Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2022 - 12:25, Güncelleme: 01.09.2022 - 12:25
 

Kadın Futbolcular göz doldurdu Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

Kadın Futbolcular göz doldurdu
Düzce Kadın Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını bütün hızıyla sürdürüyor. Akçakoca’da kamp dönemini tamamlayan kadın futbolcular, Süper Lig takımı Karadeniz Ereğli Belediyesi Kadın Futbol Takımı ile hazırlık maçı yaptı.Profesyonel olarak liglerde yer aldığı ilk yılında 2. Lige çıkma başarısı gösteren Düzce Kadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu çerçevede yeni sezon için Akçakoca’da kampa giren ve yoğun çalışma dönemi geçiren kadın futbolcular, Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nin güçlü takımlarından Karadeniz Ereğli Belediyesi Kadın Futbol Takımı ile Bolu’da hazırlık maçı yaptı.Maç boyunca atak oyun ortaya koyan kadın futbolcular, oynadıkları futbolla göz doldururken, yoğun antrenman programıyla geçen kamp döneminin ardından 2. Lige hazır olduklarını da gösterdiler.
Kadın Futbolcular göz doldurdu

Düzce Kadın Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını bütün hızıyla sürdürüyor. Akçakoca’da kamp dönemini tamamlayan kadın futbolcular, Süper Lig takımı Karadeniz Ereğli Belediyesi Kadın Futbol Takımı ile hazırlık maçı yaptı.Profesyonel olarak liglerde yer aldığı ilk yılında 2. Lige çıkma başarısı gösteren Düzce Kadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu çerçevede yeni sezon için Akçakoca’da kampa giren ve yoğun çalışma dönemi geçiren kadın futbolcular, Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nin güçlü takımlarından Karadeniz Ereğli Belediyesi Kadın Futbol Takımı ile Bolu’da hazırlık maçı yaptı.Maç boyunca atak oyun ortaya koyan kadın futbolcular, oynadıkları futbolla göz doldururken, yoğun antrenman programıyla geçen kamp döneminin ardından 2. Lige hazır olduklarını da gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.