Bu kulüpte iş var - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2022 - 16:43, Güncelleme: 23.07.2022 - 16:43
 

Bu kulüpte iş var - Düzce Haber

Bu kulüpte iş var
Düzce Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği ‘Düzce İş Kulübü’ iş arayanları iş sahibi yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede kurulduğu günden bu güne kadar Düzceli bin 382 kişi iş sahibi oldu.Düzce Belediyesi, İş Kur, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası gibi kuruluşların destek verdiği Düzce iş kulübü, iş arayanları iş sahibi yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede kurulduğu günden bugüne kadar bir çok iş veren ve iş arayanlarla bir araya gelen Düzce İş Kulübüne 3 bin 348 kişi başvuruda bulundu. 131 kişiye işbaşı eğitim programına dahil edildi. 3 bin 250 kişi ise çeşitli işlere yönlendirildi. Bu kişilerin iş verenler ile yaptığı görüşmeler neticesinde bin 382 kişi iş sahibi oldu. Bin 271 kişi için ise halen iş arama çalışmaları devam ediyor.
Bu kulüpte iş var

Düzce Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği ‘Düzce İş Kulübü’ iş arayanları iş sahibi yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede kurulduğu günden bu güne kadar Düzceli bin 382 kişi iş sahibi oldu.Düzce Belediyesi, İş Kur, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası gibi kuruluşların destek verdiği Düzce iş kulübü, iş arayanları iş sahibi yapmaya devam ediyor.

Bu çerçevede kurulduğu günden bugüne kadar bir çok iş veren ve iş arayanlarla bir araya gelen Düzce İş Kulübüne 3 bin 348 kişi başvuruda bulundu. 131 kişiye işbaşı eğitim programına dahil edildi. 3 bin 250 kişi ise çeşitli işlere yönlendirildi. Bu kişilerin iş verenler ile yaptığı görüşmeler neticesinde bin 382 kişi iş sahibi oldu. Bin 271 kişi için ise halen iş arama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.