Yaramaz kediyi itfaiye ekipleri kurtardı - Düzce Haberleri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2022 - 18:07, Güncelleme: 21.06.2022 - 18:12
 

Yaramaz kediyi itfaiye ekipleri kurtardı - Düzce Haberleri

Yaramaz kediyi itfaiye ekipleri kurtardı - Düzce Haber
Düzce’de bir minibüsün içine giren ve kapı pandizotu arasına sıkışan yavru kediyi uzun uğraşlar sonucunda itfaiye ekipleri kurtardı.Düzce Eski Bolu Caddesi üzerinde hareket halindeki minibüsün kapı pandizotu arasına yavru kedi sıkıştı. Kedinin sesini duyan şoför, minibüsü yol kenarına park etti. Minibüsün şoförü, bagajdan girdiği tahmin edilen ve kapı pandizotuna sığınan kediyi kendi imkanları ile kurtaramayınca çareyi Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü aramakta buldu. İtfaiye 1 saatlik operasyon ile kurtardı Kısa sürede minibüsün bulunduğu alana gelen Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri kapı pandizotunda olduğunu tespit ettiği kediyi kurtarmak için operasyon başlattı. Kapı pandizotunu söken itfaiye ekibi, yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.Yavru kediyi koruma altına alan itfaiye ekipleri veteriner kontrolünün ardından sokaklara bıraktı.
Yaramaz kediyi itfaiye ekipleri kurtardı - Düzce Haber

Düzce’de bir minibüsün içine giren ve kapı pandizotu arasına sıkışan yavru kediyi uzun uğraşlar sonucunda itfaiye ekipleri kurtardı.Düzce Eski Bolu Caddesi üzerinde hareket halindeki minibüsün kapı pandizotu arasına yavru kedi sıkıştı. Kedinin sesini duyan şoför, minibüsü yol kenarına park etti. Minibüsün şoförü, bagajdan girdiği tahmin edilen ve kapı pandizotuna sığınan kediyi kendi imkanları ile kurtaramayınca çareyi Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü aramakta buldu.

Yaramaz kediyi itfaiye ekipleri kurtardı - Düzce Haber

İtfaiye 1 saatlik operasyon ile kurtardı
Kısa sürede minibüsün bulunduğu alana gelen Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri kapı pandizotunda olduğunu tespit ettiği kediyi kurtarmak için operasyon başlattı. Kapı pandizotunu söken itfaiye ekibi, yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.Yavru kediyi koruma altına alan itfaiye ekipleri veteriner kontrolünün ardından sokaklara bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.