Düzce Voleybol takımı yükselme maçlarına kaldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2022 - 18:31, Güncelleme: 24.04.2022 - 18:31
 

Düzce Voleybol takımı yükselme maçlarına kaldı

Düzce Voleybol takımı yükselme maçlarına kaldı
Düzce'de voleybol bölgesel lig finalleri haftasonu yapılan zorlu maçlarla tamamlandı.Düzce’de voleybol bölgesel lig finalleri heyecanlı müsabakalarla sona erdi. Düzce Voleybol, yaptığı 3 mücadeleyi de set vermeden kazandı. Gölyakaspor’u 3-0 yenen Düzce Voleybol takımı Fenerbahçe 1907 ile oynadığı karşılaşmayı da set vermeden aldı. Finalde Düzce Maraton takımı ile karşılaşan Düzce Voleybol Takımı bu maçı da 25-14, 25-17 ve 25-19’luk setlerle kazandı.Düzce’de oynanan Bölgesel Lig mücadelelerinin tamamından galip ayrılan Düzce Voleybol 21-24 Haziran 2022 tarihinde oynanacak olan 2.lig yükselme maçlarına gitmeye hak kazandı.
Düzce Voleybol takımı yükselme maçlarına kaldı

Düzce'de voleybol bölgesel lig finalleri haftasonu yapılan zorlu maçlarla tamamlandı.Düzce’de voleybol bölgesel lig finalleri heyecanlı müsabakalarla sona erdi. Düzce Voleybol, yaptığı 3 mücadeleyi de set vermeden kazandı. Gölyakaspor’u 3-0 yenen Düzce Voleybol takımı Fenerbahçe 1907 ile oynadığı karşılaşmayı da set vermeden aldı.

Finalde Düzce Maraton takımı ile karşılaşan Düzce Voleybol Takımı bu maçı da 25-14, 25-17 ve 25-19’luk setlerle kazandı.Düzce’de oynanan Bölgesel Lig mücadelelerinin tamamından galip ayrılan Düzce Voleybol 21-24 Haziran 2022 tarihinde oynanacak olan 2.lig yükselme maçlarına gitmeye hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.