Müdür İsa Yazıcı, yurt temsilcileri ile bir araya geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2022 - 13:16, Güncelleme: 22.03.2022 - 13:16
 

Müdür İsa Yazıcı, yurt temsilcileri ile bir araya geldi

Müdür İsa Yazıcı, yurt temsilcileri ile bir araya geldi
Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ikamet ettiği Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı yurtların temsilcileri, Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı ile bir araya gelerek yapmak istedikleri projeler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve üniversite de öğrenim gören öğrencilere ev sahipliği yapan yurtlarda çeşitli faaliyetler devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı, yurtlarda bulunan öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerin proje ve fikirlerini dinleyen İsa Yazıcı, Mahpeyker Sultan yurdunda sorun ve sıkıntılarında çözüleceğini dile getirdi. Gençler ayrıca yapılacak olan projeler ve etkinlikler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, yapmak istedikleri hakkında da bilgiler verdi.
Müdür İsa Yazıcı, yurt temsilcileri ile bir araya geldi

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ikamet ettiği Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı yurtların temsilcileri, Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı ile bir araya gelerek yapmak istedikleri projeler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve üniversite de öğrenim gören öğrencilere ev sahipliği yapan yurtlarda çeşitli faaliyetler devam ediyor.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı, yurtlarda bulunan öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerin proje ve fikirlerini dinleyen İsa Yazıcı, Mahpeyker Sultan yurdunda sorun ve sıkıntılarında çözüleceğini dile getirdi. Gençler ayrıca yapılacak olan projeler ve etkinlikler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, yapmak istedikleri hakkında da bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.