Kadim şehirler tanıtıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2022 - 14:50, Güncelleme: 19.03.2022 - 14:50
 

Kadim şehirler tanıtıldı

Kadim şehirler tanıtıldı
Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik ‘kadım şehirler’ atölyesi yurtlarda aralıksız bir şekilde devam ediyor.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı yurt şube müdürlüğü ekipleri yurtlarda çeşitli atölyeler açarak öğrencilere bilgi dağıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Avni Akyol Öğrenci Yurdunda başlatılan ‘Kadim Şehirler’ atölyesi öğrencilerle buluşuyor. Bu kapsamda Din Hizmetleri Müdürü Cengiz Akça, kadim şehirleri katılımcı öğrencilere tek tek anlatıyor. Öğrencilere kadim şehirler ile ilgili bilgiler veren Akça, Düzce ile ilgili de öğrencilerin sorularına cevap veriyor.
Kadim şehirler tanıtıldı

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik ‘kadım şehirler’ atölyesi yurtlarda aralıksız bir şekilde devam ediyor.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı yurt şube müdürlüğü ekipleri yurtlarda çeşitli atölyeler açarak öğrencilere bilgi dağıtmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Avni Akyol Öğrenci Yurdunda başlatılan ‘Kadim Şehirler’ atölyesi öğrencilerle buluşuyor. Bu kapsamda Din Hizmetleri Müdürü Cengiz Akça, kadim şehirleri katılımcı öğrencilere tek tek anlatıyor. Öğrencilere kadim şehirler ile ilgili bilgiler veren Akça, Düzce ile ilgili de öğrencilerin sorularına cevap veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.