Çamköy Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluşuldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 15:25, Güncelleme: 02.03.2022 - 15:25
 

Çamköy Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluşuldu

Çamköy Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluşuldu
Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ayağına hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Çamköy Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluşuldu.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde bulunan Mobil Sosyal Hizmet Merkezi aracı Düzce’de çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Müdürlük ekiplerince Çamköy Mahallesi'nde bulunan vatandaşların ayağına hizmet aracı götürüldü. Mobil Sosyal Hizmet Merkezi aracı ile mahallede yaşayan vatandaşlara hizmet modelleri tanıtıldı. Bakanlığın hizmet modelleri içerisinde yer alan vatandaşlara hizmetler konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayaklarına kadar gelen hizmet karşısında mutlu olan vatandaşlar ekiplere teşekkür etti.
Çamköy Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluşuldu

Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ayağına hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Çamköy Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluşuldu.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde bulunan Mobil Sosyal Hizmet Merkezi aracı Düzce’de çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Müdürlük ekiplerince Çamköy Mahallesi'nde bulunan vatandaşların ayağına hizmet aracı götürüldü. Mobil Sosyal Hizmet Merkezi aracı ile mahallede yaşayan vatandaşlara hizmet modelleri tanıtıldı. Bakanlığın hizmet modelleri içerisinde yer alan vatandaşlara hizmetler konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayaklarına kadar gelen hizmet karşısında mutlu olan vatandaşlar ekiplere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.