Son dakika haber | Fotokapanlar bu sefer yavruları çekti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2020 - 17:24, Güncelleme: 11.06.2020 - 17:24
 

Son dakika haber | Fotokapanlar bu sefer yavruları çekti

Son dakika haberleri: Fotokapanlar bu sefer yavruları çekti Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ormanlara yerleştirilen foto kapanlara takılan yeni görüntüleri paylaştı.
Fotokapanlar bu sefer yavruları çekti DÜZCE - Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ormanlara yerleştirilen foto kapanlara takılan yeni görüntüleri paylaştı. Görüntülerde bu sefer hayvanlar yavruları ile birlikte görüntülendi. Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, ormanlarda hayvanların yaşantısını takip etmek için yerleştirdiği foto kapanlarla hayvanları kontrol etmeye devam ediyor. Bazı bölgelerde su sıkıntısı çeken hayvanlar için ekipler tarafından bölgelere suluk eklemeleri devam ederken, foto kapanlar bu sefer doğal yaşam alanlarında gezinin hayvanları yavruları ile birlikte görüntüledi. Çetin geçen kış aylarının ardından yavruları ile birlikte ormanlarda gezinmeye başlayan hayvanları görüntüleyen foto kapanlara Karacalar, geyikler, kurtlar ve yaban domuzlarının yanı sıra farklı kuş çeşitleri de yansıdı. ( Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel HaberlerKaynak: İHA
Son dakika haberleri: Fotokapanlar bu sefer yavruları çekti Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ormanlara yerleştirilen foto kapanlara takılan yeni görüntüleri paylaştı.

Fotokapanlar bu sefer yavruları çekti

DÜZCE - Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ormanlara yerleştirilen foto kapanlara takılan yeni görüntüleri paylaştı. Görüntülerde bu sefer hayvanlar yavruları ile birlikte görüntülendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, ormanlarda hayvanların yaşantısını takip etmek için yerleştirdiği foto kapanlarla hayvanları kontrol etmeye devam ediyor. Bazı bölgelerde su sıkıntısı çeken hayvanlar için ekipler tarafından bölgelere suluk eklemeleri devam ederken, foto kapanlar bu sefer doğal yaşam alanlarında gezinin hayvanları yavruları ile birlikte görüntüledi. Çetin geçen kış aylarının ardından yavruları ile birlikte ormanlarda gezinmeye başlayan hayvanları görüntüleyen foto kapanlara Karacalar, geyikler, kurtlar ve yaban domuzlarının yanı sıra farklı kuş çeşitleri de yansıdı.

(

Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel Haberler

Kaynak: İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.