Hizmet-İş’in seçilmiş başkanı Ali Kemal Esen oldu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.02.2024 - 16:30, Güncelleme: 29.02.2024 - 16:30
 

Hizmet-İş’in seçilmiş başkanı Ali Kemal Esen oldu

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Düzce temsilciliği olağan kongresi gerçekleştirildi. Yapılan kongrede müteşebbis yönetim kurulu başkanı olarak atanan Ali Kemal Esen, şube başkanlığına seçildi.
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Düzce Şubesi’nde olağan kongre heyecanı yaşandı. Hak-İş genel merkezi tarafından olağan kongresi yapılıncaya kadar müteşebbis yönetim kurulu ve başkanı olarak görev yapan Ali Kemal Esen ise seçilmiş başkan olarak delegelerin oylarıyla şube başkanlığına seçildi. Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde yapılan 1. Olağan kongreye HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Düzce belediye Başkanı Faruk Özlü, Genel başkan yardımcıları, HAK-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları, belde belediye başkanları, delegeler katıldı. Olağan kongrede konuşan HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan; Türkiye’de sendikacılığın tarihinden söz ederek, HAK-İş’in yaşadığı sendikal süreci anlattı. Türkiye’de sendikacılığa bakışa da değinen Mahmut Arslan, Düzce Hizmet-İş’in başarılı çalışmalarından da söz ederek Şube başkanı Ali kemal Esen’e teşekkür etti. Düzce Belediye Başkanı Faruk özlü ise konuşmasında Düzce Belediyesi olarak HAK-İş ve Hizmet İş ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, her konuda yıkıcı değil yapıcı bir anlayışla işbirliği içinde olduklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Ali Kemal Esen, delegelerin oy birliği ile seçilmiş başkan oldu.
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Düzce temsilciliği olağan kongresi gerçekleştirildi. Yapılan kongrede müteşebbis yönetim kurulu başkanı olarak atanan Ali Kemal Esen, şube başkanlığına seçildi.

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Düzce Şubesi’nde olağan kongre heyecanı yaşandı. Hak-İş genel merkezi tarafından olağan kongresi yapılıncaya kadar müteşebbis yönetim kurulu ve başkanı olarak görev yapan Ali Kemal Esen ise seçilmiş başkan olarak delegelerin oylarıyla şube başkanlığına seçildi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde yapılan 1. Olağan kongreye HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Düzce belediye Başkanı Faruk Özlü, Genel başkan yardımcıları, HAK-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları, belde belediye başkanları, delegeler katıldı.

Olağan kongrede konuşan HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan; Türkiye’de sendikacılığın tarihinden söz ederek, HAK-İş’in yaşadığı sendikal süreci anlattı. Türkiye’de sendikacılığa bakışa da değinen Mahmut Arslan, Düzce Hizmet-İş’in başarılı çalışmalarından da söz ederek Şube başkanı Ali kemal Esen’e teşekkür etti.

Düzce Belediye Başkanı Faruk özlü ise konuşmasında Düzce Belediyesi olarak HAK-İş ve Hizmet İş ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, her konuda yıkıcı değil yapıcı bir anlayışla işbirliği içinde olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Ali Kemal Esen, delegelerin oy birliği ile seçilmiş başkan oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.