Hem geç kaldı hem yerini karıştırdı

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.08.2023 - 15:17, Güncelleme: 30.08.2023 - 17:05
 

Hem geç kaldı hem yerini karıştırdı

30 Ağustos büyük zaferin 101. Yılı dolayısıyla düzenlenen programın sabah yapılan Anıtpark’ta ki çelen koyma programından sonuna kadar Milletvekili Ercan Öztürk yer alırken Talip Özcan ise Valilik makamındaki tebriklerin kabulü programının sonuna yetişebildi. Hemen protokolde yerini alan Özcan’ın bu tavrı yadırgandı.
30 Ağustos Büyük zaferin 101. yılı ve Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Anıtpark meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başlayan törenlerde sadece Milletvekili Ercan Öztürk yer aldı. Diğer milletvekilllerinden Ayşe Keşir AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları başkanı olması dolayısıyla Ankara’da törenlerde yer aldı. CHP’li milletvekili Talih Özcan ise yer almadı. Talih Özcan, Valilik makamında tebriklerin kabulü programına ise programın sonunda yetişebildi. Tebrikleri kabul eden Vali Selçuk Aslan, Milletvekili Ercan Öztürk, Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Başsavcı Yasin Emre programa başlarken Milletvekili programın sonunda Valilik makamına geldi. Protokolde yerini de karıştıran Talih Özcan, Vali Aslan ve Milletvekili Öztürk’ten sonra gelmesi gerekirken aceleyle protokolün arasına girdiği için Belediye Başkanvekili Hüdaver Gösterişli ile Başsavcı Yasin Emre’nin arasına girerek son tebrikleri kabul etti.    Talih özcan'ın milletvekiliğinden dolayı yoğun tempoda çok yorulduğu ve uyuyakaldığı idda edilirken aceleyle Belediye Başkanvekili ile Başsavcı arasına girerek programın başından beri ordaymış izlemini vermeye çalışması ise eleştirilere neden oldu.   
30 Ağustos büyük zaferin 101. Yılı dolayısıyla düzenlenen programın sabah yapılan Anıtpark’ta ki çelen koyma programından sonuna kadar Milletvekili Ercan Öztürk yer alırken Talip Özcan ise Valilik makamındaki tebriklerin kabulü programının sonuna yetişebildi. Hemen protokolde yerini alan Özcan’ın bu tavrı yadırgandı.

30 Ağustos Büyük zaferin 101. yılı ve Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Anıtpark meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başlayan törenlerde sadece Milletvekili Ercan Öztürk yer aldı. Diğer milletvekilllerinden Ayşe Keşir AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları başkanı olması dolayısıyla Ankara’da törenlerde yer aldı. CHP’li milletvekili Talih Özcan ise yer almadı. Talih Özcan, Valilik makamında tebriklerin kabulü programına ise programın sonunda yetişebildi. Tebrikleri kabul eden Vali Selçuk Aslan, Milletvekili Ercan Öztürk, Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Başsavcı Yasin Emre programa başlarken Milletvekili programın sonunda Valilik makamına geldi. Protokolde yerini de karıştıran Talih Özcan, Vali Aslan ve Milletvekili Öztürk’ten sonra gelmesi gerekirken aceleyle protokolün arasına girdiği için Belediye Başkanvekili Hüdaver Gösterişli ile Başsavcı Yasin Emre’nin arasına girerek son tebrikleri kabul etti. 

  Talih özcan'ın milletvekiliğinden dolayı yoğun tempoda çok yorulduğu ve uyuyakaldığı idda edilirken aceleyle Belediye Başkanvekili ile Başsavcı arasına girerek programın başından beri ordaymış izlemini vermeye çalışması ise eleştirilere neden oldu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.