Hastanede sirenler eğitim ve tatbikat için çaldı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.02.2024 - 13:45, Güncelleme: 20.02.2024 - 13:49
 

Hastanede sirenler eğitim ve tatbikat için çaldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeli yangın söndürme eğitim ve tatbikatında acil durumlara müdahale etmeyi öğrendi. Eğtimin ardından yapılan yangına müdahale tatbikatı ise nefesleri kesti.
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yangın söndürme eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Eğitim Birimi koordinatörlüğünde hastane bahçesinde Düzce Belediyesi İtfaiye Eğitim Ekibi tarafından hastane yangın ekibine yangın söndürme eğitimi verildi. Hastanede karşılaşılabilecek bir yangın halinde en hızlı ve doğru şekilde müdahale edilerek oluşabilecek zararları en aza indirmek ve olası tehlikeleri önlemek için yapılacak çalışmalar hakkında personele eğitimin verildi. Ardından ise hastane bahçesinde yangına müdahale tatbikatı gerçekleştirildi. Gerçeğini aratmayan tatbikatta bilgilerini tazeleyen hastane çalışanları, hastane bahçesindeki yangına tüplerle müdahale ederek söndürdü.
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeli yangın söndürme eğitim ve tatbikatında acil durumlara müdahale etmeyi öğrendi. Eğtimin ardından yapılan yangına müdahale tatbikatı ise nefesleri kesti.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yangın söndürme eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Eğitim Birimi koordinatörlüğünde hastane bahçesinde Düzce Belediyesi İtfaiye Eğitim Ekibi tarafından hastane yangın ekibine yangın söndürme eğitimi verildi. Hastanede karşılaşılabilecek bir yangın halinde en hızlı ve doğru şekilde müdahale edilerek oluşabilecek zararları en aza indirmek ve olası tehlikeleri önlemek için yapılacak çalışmalar hakkında personele eğitimin verildi. Ardından ise hastane bahçesinde yangına müdahale tatbikatı gerçekleştirildi.

Gerçeğini aratmayan tatbikatta bilgilerini tazeleyen hastane çalışanları, hastane bahçesindeki yangına tüplerle müdahale ederek söndürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.