Hande Erçel'le Serenay Sarıkaya karşı karşıya! İşte Türkiye'nin en zengin 5 ünlüsü

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.02.2024 - 16:27, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:27
 

Hande Erçel'le Serenay Sarıkaya karşı karşıya! İşte Türkiye'nin en zengin 5 ünlüsü

Türkiye'nin en zengin 5 ünlü oyuncusu belli oldu. Açıklanan listede zirveyi Kıvanç Tatlıtuğ görürken, Hande Erçel'le Serenay Sarıkaya ise karşı karşıya geldiler.
Türkiye'nin en zengin 5 ünlü oyuncusu ve servetleri açıklandı. Celebsrevealed.com'a göre; Türkiye'nin en zengin 5 oyuncusu listesinin başında 15 milyon dolar yani 466 milyon TL'lik servetiyle Kıvanç Tatlıtuğ geliyor. Onu 320 milyon TL'lik servetiyle Meryem Uzerli takip ediyor. Listenin 3. sırasında ise 10 milyon dolar yani 311 milyon TL ile Can Yaman takip ediyor. HANDE ERÇEL'LE SERENAY SARIKAYA KARŞI KARŞIYA! Oyunculuk performansıyla sık sık eleştirilen Hande Erçel, 249 milyon TL'lik servetiyle listenin 4'üncüsü olurken, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde başrolde yer alan Serenay Sarıkaya 186 milyon TL ile listenin son sırasında yer aldı.
Türkiye'nin en zengin 5 ünlü oyuncusu belli oldu. Açıklanan listede zirveyi Kıvanç Tatlıtuğ görürken, Hande Erçel'le Serenay Sarıkaya ise karşı karşıya geldiler.

Türkiye'nin en zengin 5 ünlü oyuncusu ve servetleri açıklandı. Celebsrevealed.com'a göre; Türkiye'nin en zengin 5 oyuncusu listesinin başında 15 milyon dolar yani 466 milyon TL'lik servetiyle Kıvanç Tatlıtuğ geliyor. Onu 320 milyon TL'lik servetiyle Meryem Uzerli takip ediyor. Listenin 3. sırasında ise 10 milyon dolar yani 311 milyon TL ile Can Yaman takip ediyor.

HANDE ERÇEL'LE SERENAY SARIKAYA KARŞI KARŞIYA!

Oyunculuk performansıyla sık sık eleştirilen Hande Erçel, 249 milyon TL'lik servetiyle listenin 4'üncüsü olurken, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde başrolde yer alan Serenay Sarıkaya 186 milyon TL ile listenin son sırasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.