Hacı adaylarına önce eğitim sonra aşı

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.04.2025 - 15:16, Güncelleme: 20.04.2025 - 15:16
 

Hacı adaylarına önce eğitim sonra aşı

Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hacca gidecek hacı adaylarına menenjit aşısı yapıldı.
Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi Bulaşıcı Hastaları Biriminde görevli personel, Düzce Müftülüğü konferans salonunda, 2025 yılında Düzce’de hacca gideceklere, müftülük görevlilerine ve hacca görevli olarak gidecek personellere yönelik bulaşıcı hastalıklarla ilgili eğitim ve aşılama programı düzenlendi. Temel Sağlık Bilgileri ile MERS-CoV (Ortadogu Solunum Sendromu) hastalığı ile ilgili verilen eğitim sonrasında, el broşürleri dağıtılırken 413 hacı adayına menenjit aşıları yapıldı.
Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hacca gidecek hacı adaylarına menenjit aşısı yapıldı.

Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi Bulaşıcı Hastaları Biriminde görevli personel, Düzce Müftülüğü konferans salonunda, 2025 yılında Düzce’de hacca gideceklere, müftülük görevlilerine ve hacca görevli olarak gidecek personellere yönelik bulaşıcı hastalıklarla ilgili eğitim ve aşılama programı düzenlendi.

Temel Sağlık Bilgileri ile MERS-CoV (Ortadogu Solunum Sendromu) hastalığı ile ilgili verilen eğitim sonrasında, el broşürleri dağıtılırken 413 hacı adayına menenjit aşıları yapıldı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.