Güloğlu gözyaşlarını tutamadı hem ağlattı hem bağrına bastı.

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.03.2024 - 17:12, Güncelleme: 02.03.2024 - 17:53
 

Güloğlu gözyaşlarını tutamadı hem ağlattı hem bağrına bastı.

Yaşlı teyze Güloğlunu hem ağlattı hem bağrına bastı.
Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Gölyaka’ya Bekir Akbulut’un aday tanıtım mitinginde duygusal anlar yaşadı. Sahneye çıktığında konuşma yaparken yaşlı teyzenin sözleri Davut Güloğlu’nu ağlattı. Davut Güloğlu'na "Seni çocukluktan beri takip ediyorum. Annen baban öldüğünden beri seni takip ediyorum" demesi üzerine Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye başkan adayı gözyaşlarına boğuldu. Gölyaka Belediyesi önünde Yeniden Refah Partisi Gölyaka İlçe Başkanlığı tarafından belediye başkan adayı, belediye ve il genel meclis adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Partinin Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu ile İl başkanı Musa Peltek, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetimlerinin de katıldığı tanıtım toplantısı coşku içinde geçti. Programda kürsüye çıkan Davut Güloğlu, konuşmasını yaparken sahne önünde oturan yaşlı bir teyze Davut Güloğlu’na seslenerek "Ben seni çok seviyorum, seni çocukluktan beri takip ediyorum. Annen baban öldüğünden beri seni takip ediyorum" dedi. Bu sözler üzerine konuşmasını yarım bırakan Davut Güloğlu, yaşlı teyzenin yanına indi. Uzun süre yaşlı teyze ile sohbet eden Davut Güloğlu gözyaşlarını tutamadı. Teyzeye sarılarak bir süre dertleşen Davut Güloğlu, teyzeyi program sonunda ise evine bıraktı, teyzeyi bir daha ziyaret etme sözü verdi.Bu anlar, mitinge katılanları da duygulandırdı. Güloğlu'nun samimi ve duygusal tavrı, insanların gönlünde taht kurdu. Bu olay, seçim atmosferine duygusal bir hava kattı.  “Kapıları hep birlikte kıracağız” Davut Güloğlu yaptığı konulmasında ise Belediyenin halkın makamları olduğunu belirterek seçim bittiğinde belediyeyi kazanırsak mazbatayı aldığımız gün hep birlikte belediye önünde toplanacağız. Halkın makamı olan belediye başkanlığı kapılarını hep birlikte kıracağız. Halka hizmet makamının kapıları olmayacak. Bizlerde halka hizmet hakka hizmet düsturuyla hep yanınızda olacağız” dedi.
Yaşlı teyze Güloğlunu hem ağlattı hem bağrına bastı.

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Gölyaka’ya Bekir Akbulut’un aday tanıtım mitinginde duygusal anlar yaşadı. Sahneye çıktığında konuşma yaparken yaşlı teyzenin sözleri Davut Güloğlu’nu ağlattı.

Davut Güloğlu'na "Seni çocukluktan beri takip ediyorum. Annen baban öldüğünden beri seni takip ediyorum" demesi üzerine Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye başkan adayı gözyaşlarına boğuldu. Gölyaka Belediyesi önünde Yeniden Refah Partisi Gölyaka İlçe Başkanlığı tarafından belediye başkan adayı, belediye ve il genel meclis adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Partinin Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu ile İl başkanı Musa Peltek, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetimlerinin de katıldığı tanıtım toplantısı coşku içinde geçti. Programda kürsüye çıkan Davut Güloğlu, konuşmasını yaparken sahne önünde oturan yaşlı bir teyze Davut Güloğlu’na seslenerek "Ben seni çok seviyorum, seni çocukluktan beri takip ediyorum. Annen baban öldüğünden beri seni takip ediyorum" dedi.

Bu sözler üzerine konuşmasını yarım bırakan Davut Güloğlu, yaşlı teyzenin yanına indi. Uzun süre yaşlı teyze ile sohbet eden Davut Güloğlu gözyaşlarını tutamadı. Teyzeye sarılarak bir süre dertleşen Davut Güloğlu, teyzeyi program sonunda ise evine bıraktı, teyzeyi bir daha ziyaret etme sözü verdi.Bu anlar, mitinge katılanları da duygulandırdı. Güloğlu'nun samimi ve duygusal tavrı, insanların gönlünde taht kurdu. Bu olay, seçim atmosferine duygusal bir hava kattı. 



“Kapıları hep birlikte kıracağız”
Davut Güloğlu yaptığı konulmasında ise Belediyenin halkın makamları olduğunu belirterek seçim bittiğinde belediyeyi kazanırsak mazbatayı aldığımız gün hep birlikte belediye önünde toplanacağız. Halkın makamı olan belediye başkanlığı kapılarını hep birlikte kıracağız. Halka hizmet makamının kapıları olmayacak. Bizlerde halka hizmet hakka hizmet düsturuyla hep yanınızda olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.