Gençlerin Oyunu Göz Kamaştırdı

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.01.2024 - 16:34, Güncelleme: 06.01.2024 - 16:34
 

Gençlerin Oyunu Göz Kamaştırdı

Düzce'nin genç tiyatro yeteneklerinin sahnelediği oyun göz doldurdu. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Zamane Nesli, Bir Kuşak Komedisi' isimli tiyatro oyunu ile büyük bir topladı. Gençlerin sahnelediği tiyatro oyununda öğrencilerin heyecan, istek ve coşkuları büyük alkış topladı.
Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü konferans salonundaki tiyatro gösterisine Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’nın yanı sıra Özel İdare Genel Sekreteri Hayri Şen, Tarım Orman İl Müdürü Esra Uzun, ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velilerin de izlediği tiyatro oyunu izleyenlerden büyük beğeni aldı. Oyunun sonunda konuşma yapan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı; gençlerin sabrı, cesareti ve emekleri için duyduğu memnuniyeti ifade ederek oyunun sahnelenmesinde emek veren üniversiteli gençlere, Duygu ve Melisa'ya, Gençlik Merkezi ekibine ve diğer katkı sağlayanlara büyük bir alkış istedi. Yazıcı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak tiyatro konusundaki çabalarını anlatırken, bu etkinliğin bir başlangıç olduğunu ve gelecekte daha fazla tiyatro faaliyetine imza atacaklarını belirtti. “Perdeler hep açık olsun” Tiyatro gösterisine Recep İvedik filmlerinde Nurullah karakterine hayat veren ve Düzce’nin önde gelen tiyatro oyuncuları arasında yer alan Nurullah Çelebi’nin de katılması ayrı bir renk kattı. Nurullah Çelebi, duygusal bir şekilde başladığı konuşmasında öğrencilerin hazırladığı oyunu çok beğendiğini ifade ederek, emek veren gençlere ve idarecilere teşekkür etti. Liselilere de Çağrı yapan Nurullah Çelebi, "İyi ki varsınız, perdeler hep açık olsun" dedi."
Düzce'nin genç tiyatro yeteneklerinin sahnelediği oyun göz doldurdu. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Zamane Nesli, Bir Kuşak Komedisi' isimli tiyatro oyunu ile büyük bir topladı. Gençlerin sahnelediği tiyatro oyununda öğrencilerin heyecan, istek ve coşkuları büyük alkış topladı.

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü konferans salonundaki tiyatro gösterisine Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’nın yanı sıra Özel İdare Genel Sekreteri Hayri Şen, Tarım Orman İl Müdürü Esra Uzun, ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velilerin de izlediği tiyatro oyunu izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Oyunun sonunda konuşma yapan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı; gençlerin sabrı, cesareti ve emekleri için duyduğu memnuniyeti ifade ederek oyunun sahnelenmesinde emek veren üniversiteli gençlere, Duygu ve Melisa'ya, Gençlik Merkezi ekibine ve diğer katkı sağlayanlara büyük bir alkış istedi. Yazıcı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak tiyatro konusundaki çabalarını anlatırken, bu etkinliğin bir başlangıç olduğunu ve gelecekte daha fazla tiyatro faaliyetine imza atacaklarını belirtti.

“Perdeler hep açık olsun”

Tiyatro gösterisine Recep İvedik filmlerinde Nurullah karakterine hayat veren ve Düzce’nin önde gelen tiyatro oyuncuları arasında yer alan Nurullah Çelebi’nin de katılması ayrı bir renk kattı. Nurullah Çelebi, duygusal bir şekilde başladığı konuşmasında öğrencilerin hazırladığı oyunu çok beğendiğini ifade ederek, emek veren gençlere ve idarecilere teşekkür etti. Liselilere de Çağrı yapan Nurullah Çelebi, "İyi ki varsınız, perdeler hep açık olsun" dedi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.