Faruk Özlü’den Gazetecilere Sosyal Konut Projesine Destek
Faruk Özlü’den Gazetecilere Sosyal Konut Projesine Destek
Düzce Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’nin gündeme getirdiği sosyal konut projesine Başkan Faruk Özlü destek verdi. Özlü, proje için TOKİ yetkilileriyle görüşeceğini açıkladı.
Düzce Çalışan Gazeteciler Cemiyeti tarafından gündeme getirilen “ Gazetecilere Sosyal Konut Projesi” için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den destek geldi.

Düzce Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Armutcu, yönetim kurulu üyeleri ve Düzce’de görev yapan gazetecilerden oluşan heyet, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etti.Ziyarette, “Basın Sitesi Projesi” dosyası ve gazetecilerden gelen talep dilekçeleri Başkan Özlü’ye teslim edildi.

56 gazeteci başvuruda bulundu
DÇGC Başkanı Mustafa Armutcu, görüşmede sosyal konut projesine ilişkin hazırlanan dosyayı Başkan Özlü’ye sundu.
“Düzce’deki basın kuruluşları ile resmi kurumların basın ve halkla ilişkiler birimlerinde görev yapan meslektaşlarımız sosyal konut projemize destek verdi. Proje kapsamında 56 gazeteci başvuruda bulundu. Cemiyet üyemiz olmayan gazeteciler de talepte bulundu. Hazırladığımız proje dosyasını ve başvuruları size takdim ediyor, desteğinizi bekliyoruz.” dedi.
Başkan Özlü’den projeye destek
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, gazetecilere yönelik sosyal konut projesinin Düzce’de hayata geçirilmesi için destek vereceğini ifade etti.
Başkan Özlü, Zonguldak, Sakarya ve Kocaeli gibi illerde geçmiş yıllarda gazetecilere yönelik sosyal konut projelerinin uygulandığını belirterek, benzer bir çalışmanın Düzce’de de hayata geçirilebilmesi için TOKİ yetkilileriyle bizzat görüşme yapacağını söyledi.
Özlü, gazetecilerin konut sahibi olmalarına yönelik projeyi desteklediğini kaydetti.
Proje Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle planlanıyor
Düzce Çalışan Gazeteciler Cemiyeti tarafından gündeme getirilen proje kapsamında, 15-30 Nisan 2026 tarihleri arasında çeşitli kurumlarda görev yapan 56 gazeteciden başvuru alındı.
DÇGC, Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilmesi planlanan proje kapsamında hazırlanan dosya, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye sunuldu.
Projenin hayata geçirilmesi halinde Düzce’de görev yapan gazetecilerin sosyal konut imkanından yararlanması hedefleniyor.
Düzce Hür Haber, Düzce’de basın camiasını, yerel yönetim çalışmalarını ve şehir gündemini ilgilendiren gelişmeleri aktarmayı sürdürüyor.

Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

