Evleneceklere kredi başvurusu nereden yapılır

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.02.2024 - 13:45, Güncelleme: 15.02.2024 - 13:45
 

Evleneceklere kredi başvurusu nereden yapılır

Evlenecek gençlere 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz faizsiz 150.000 TL kredi desteği başvuruları başladı.
"Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvuruların başladığı belirtildi. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, gençlere faizsiz evlilik kredisinde başvuruların başladığı bildirildi. Evlilik kredisine başvurmak için tıklayın
Evlenecek gençlere 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz faizsiz 150.000 TL kredi desteği başvuruları başladı.

"Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen " Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvuruların başladığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, gençlere faizsiz evlilik kredisinde başvuruların başladığı bildirildi.

Evlilik kredisine başvurmak için tıklayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.