Esra Dermancıoğlu'ndan 19 yaş fotoğrafı... Sosyal medyada yorum yağdı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.10.2023 - 16:20, Güncelleme: 18.10.2023 - 16:20
 

Esra Dermancıoğlu'ndan 19 yaş fotoğrafı... Sosyal medyada yorum yağdı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu 19, 24 ve 54 yaş fotoğraflarını arka arkaya paylaştı. Esra Dermancıoğlu'nun paylaşım takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Bir döneme damgasını vuran "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide rol almış olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu hayat verdiği "Mukaddes" karakteri ile hafızalarda yer edindi. Dizinin ardından yıldızı bir anda parlayan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Birçok başarılı projede rol almış olan Dermancıoğlu 19, 24 ve 54 yaşında çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımına şu notu düştü: "Kaydırdıkça zaman geçiyor../ Estetik bazılarımız için olması gereken bir şey ve tartışmaya bile açık bir konu değil AMA:) insanın geçmişe baktığında gerçek halini her ne olursa olsun o gerçek güzelliğinin değişimini görmesi bana çok değerli geliyor... Özellikle genç nesle o güzellik anlayışını size empoze (Fransızca kökenli olduğu için doğrusu imposer!!) edildiği bu dünyaya kanmayın:) çok güzeliz... Bunu size dayatanlar gidip popişlerine kaş göz çizsinler:)"
Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu 19, 24 ve 54 yaş fotoğraflarını arka arkaya paylaştı. Esra Dermancıoğlu'nun paylaşım takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Bir döneme damgasını vuran "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide rol almış olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu hayat verdiği "Mukaddes" karakteri ile hafızalarda yer edindi. Dizinin ardından yıldızı bir anda parlayan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Birçok başarılı projede rol almış olan Dermancıoğlu 19, 24 ve 54 yaşında çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımına şu notu düştü:

"Kaydırdıkça zaman geçiyor../ Estetik bazılarımız için olması gereken bir şey ve tartışmaya bile açık bir konu değil AMA:) insanın geçmişe baktığında gerçek halini her ne olursa olsun o gerçek güzelliğinin değişimini görmesi bana çok değerli geliyor... Özellikle genç nesle o güzellik anlayışını size empoze (Fransızca kökenli olduğu için doğrusu imposer!!) edildiği bu dünyaya kanmayın:) çok güzeliz... Bunu size dayatanlar gidip popişlerine kaş göz çizsinler:)"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.