Esnafın bıraktığı dubalar, vatandaşları mağdur ediyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.03.2024 - 13:11, Güncelleme: 02.03.2024 - 13:11
 

Esnafın bıraktığı dubalar, vatandaşları mağdur ediyor

Kültür Mahallesi’nde Jandarma Lojmanları çevresinde bulunan kafe ve esnaflar uygunsuz parklar için dükkanlarının önlerine koydukları dubalar, vatandaşa çilşe oldu.
Birçok kazaya da neden olan dubaların yerine vatandaşlar daha kalıcı ve sorun olmayan çözümler bekliyor. Sorumsuz sürücülerin dükkan önlerine yaptıkları uygunsuz parklar esnafı kendi önlemini almasına neden oldu. Esnaflar, sürücülerin park ettiği araçlar nedeniyle dükkalarına girişlerin kapanmaması için dubalar koyarken, daralan yollarda hem vatandaşların hem de sürücülerin ilerlemesi güçleşiyor. Sık sık kazalarında meydana geldiği bölgede, oturan ve kaldırımlardan geçmeye çalışan vatandaşlar ise daha sorunsuz ve kalıcı çözümler bulunmasını istiyor.
Kültür Mahallesi’nde Jandarma Lojmanları çevresinde bulunan kafe ve esnaflar uygunsuz parklar için dükkanlarının önlerine koydukları dubalar, vatandaşa çilşe oldu.

Birçok kazaya da neden olan dubaların yerine vatandaşlar daha kalıcı ve sorun olmayan çözümler bekliyor. Sorumsuz sürücülerin dükkan önlerine yaptıkları uygunsuz parklar esnafı kendi önlemini almasına neden oldu.

Esnaflar, sürücülerin park ettiği araçlar nedeniyle dükkalarına girişlerin kapanmaması için dubalar koyarken, daralan yollarda hem vatandaşların hem de sürücülerin ilerlemesi güçleşiyor. Sık sık kazalarında meydana geldiği bölgede, oturan ve kaldırımlardan geçmeye çalışan vatandaşlar ise daha sorunsuz ve kalıcı çözümler bulunmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.