Eski Vali Atay, yine Türkiye gündeminde

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.03.2024 - 19:32, Güncelleme: 01.03.2024 - 19:32
 

Eski Vali Atay, yine Türkiye gündeminde

Düzce’de Vali olarak görev yapan ve Şırnak’a tayini çıkan Cevdet Atay, Görev yaptığı Şırnak’ta da Türkiye gündemine geldi.
Düzce’de vali olarak görev yapan ve Şırnak’a tayini çıkan Cevdet Atay, Görev yaptığı Şırnak’ta da Türkiye gündemine geldi. Şırnak’ın İdil İlçesi’nde AK Parti belediye başkan adayı için seçim gezisine katılan Atay’ı CHP Genel başkanı Özgür Özel eleştirdi.    Düzce’de yaşanan sel felaketinde Uğur Köyü’nde CHP’li Milletvekili Mahmut Tanal ile polemiğe giren ve Türkiye gündemine gelen Cevdet Atay, atandığı Şırnak’ta da yaptığı seçim çalışmasıyla gündeme geldi.   Yerel seçimler için Şırnak’ın İdil ilçesinde AK Parti belediye başkan adayı İkbalhan Haznedar’a İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ile birlikte destek turuna çıktıkları ve oy istedikleri iddia edildi. İddiaların ardında da CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sert sözlerle eleştirdi.
Düzce’de Vali olarak görev yapan ve Şırnak’a tayini çıkan Cevdet Atay, Görev yaptığı Şırnak’ta da Türkiye gündemine geldi.

Düzce’de vali olarak görev yapan ve Şırnak’a tayini çıkan Cevdet Atay, Görev yaptığı Şırnak’ta da Türkiye gündemine geldi. Şırnak’ın İdil İlçesi’nde AK Parti belediye başkan adayı için seçim gezisine katılan Atay’ı CHP Genel başkanı Özgür Özel eleştirdi. 

 


Düzce’de yaşanan sel felaketinde Uğur Köyü’nde CHP’li Milletvekili Mahmut Tanal ile polemiğe giren ve Türkiye gündemine gelen Cevdet Atay, atandığı Şırnak’ta da yaptığı seçim çalışmasıyla gündeme geldi.

 

Yerel seçimler için Şırnak’ın İdil ilçesinde AK Parti belediye başkan adayı İkbalhan Haznedar’a İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ile birlikte destek turuna çıktıkları ve oy istedikleri iddia edildi.


İddiaların ardında da CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sert sözlerle eleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.