"Eski Rektör ün gider ayak garip uygulamaları"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2022 - 17:02, Güncelleme: 21.06.2022 - 18:55
 

"Eski Rektör ün gider ayak garip uygulamaları"

Düzce'de Eski Rektör Basın mensubu ile buluşma tablosu.Düzce'de bu kadar mı basın mensubu var?
Düzce Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar 2 Haziran 2022 Tarihlerinde resmi olarak istifasını duyurmuştu ve veda mesajı yayınlamıştı.İki dönemdir Düzce Üniversitesi Rektörü olarak görev yapan Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar görevinden istafası.Çakar'ın görev süresinin bitmesi kısa bir süre kala istifa etmesi kamuoyunda şaşkınlık yaratmıştı.Cumhurbaşkanı bizzat talimat verdi iddiası Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar'ın istifasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleştiği iddia edildi. Son dönemde Düzce Üniversitesi'nde hem sağlık alanında hemde fakültelerde yaşanan sorunlar nedeniyle üst üste şikayet gitmesi Erdoğanın sessizliğini bozdu.Düzce İHA'nın haberine göre Rektörlüğü döneminde hiçbir basın mensubuyla sorun yaşamadıklarını, üniversite yerleşkesini basına açtıklarını, şeffaf bir yönetim sergilediklerini anlatan Çakar, “Yapılan eleştirileri bile anlayışla karşıladık. Hiçbir basın kurumu ve gazeteci hakkında yaptıkları haber sebebiyle tekzip düzeltme veya hukuksal yollara başvurmadık” dedi. Bizde doğrusu merak ettik bir basın mensubu kuruluşu olarak Düzce'de bu kadar mı basın mensubu var? Tabiki hayır doğrusu bizi bu kadar şaşırtmadı bu durum.Çünkü biz eleştiriği yapabilen bir basın mensubuyuz.Bu tablo Düzce'deki Basın mensupları tam gösterebilen tablo değil.Çünkü basın mensubu sizinle olursa bu karede oluyor.Düzce'de bir çok basın mensubu olmasına rağmen tablo ortada. Ayrıca Rektörün istifa ettirilmesi, diğer ifadeyle görevden alınmasına rağmen görkemli bir törenle veda programı yapması ve mesai saatlerinde personelin mesaisinden alıkonulması, birçok kesim tarafından yadırgandı..."
Düzce'de Eski Rektör Basın mensubu ile buluşma tablosu.Düzce'de bu kadar mı basın mensubu var?

Düzce Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar 2 Haziran 2022 Tarihlerinde resmi olarak istifasını duyurmuştu ve veda mesajı yayınlamıştı.İki dönemdir Düzce Üniversitesi Rektörü olarak görev yapan Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar görevinden istafası.Çakar'ın görev süresinin bitmesi kısa bir süre kala istifa etmesi kamuoyunda şaşkınlık yaratmıştı.Cumhurbaşkanı bizzat talimat verdi iddiası Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar'ın istifasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleştiği iddia edildi. Son dönemde Düzce Üniversitesi'nde hem sağlık alanında hemde fakültelerde yaşanan sorunlar nedeniyle üst üste şikayet gitmesi Erdoğanın sessizliğini bozdu.Düzce İHA'nın haberine göre Rektörlüğü döneminde hiçbir basın mensubuyla sorun yaşamadıklarını, üniversite yerleşkesini basına açtıklarını, şeffaf bir yönetim sergilediklerini anlatan Çakar, “Yapılan eleştirileri bile anlayışla karşıladık. Hiçbir basın kurumu ve gazeteci hakkında yaptıkları haber sebebiyle tekzip düzeltme veya hukuksal yollara başvurmadık” dedi.



Bizde doğrusu merak ettik bir basın mensubu kuruluşu olarak Düzce'de bu kadar mı basın mensubu var?
Tabiki hayır doğrusu bizi bu kadar şaşırtmadı bu durum.Çünkü biz eleştiriği yapabilen bir basın mensubuyuz.Bu tablo Düzce'deki Basın mensupları tam gösterebilen tablo değil.Çünkü basın mensubu sizinle olursa bu karede oluyor.Düzce'de bir çok basın mensubu olmasına rağmen tablo ortada. Ayrıca Rektörün istifa ettirilmesi, diğer ifadeyle görevden alınmasına rağmen görkemli bir törenle veda programı yapması ve mesai saatlerinde personelin mesaisinden alıkonulması, birçok kesim tarafından yadırgandı..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.