Engelli ve engelli yakını bin 477 kişiye 21 milyonluk yardım

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.09.2023 - 11:47, Güncelleme: 03.09.2023 - 11:59
 

Engelli ve engelli yakını bin 477 kişiye 21 milyonluk yardım

Düzce Sosyal Yardımlaşma Vakfı engelli ve engelli yakınlarına yardımlara devam ediyor.
Düzce’de bin 477 engelli ve engelli yakınına 21 milyon TL’den fazla yardım eden Vakıf, engellilerin mağdur olmaması içinde çalışmalara devam ediyor. Düzce’de yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara çeşitli yardım kalemleri altında birçok yardımlar yapan ve devletin şefkatli elleri olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, engelliler içinde kolları sıvadı. Vakıf, herhangi bir sosyal güvencesi olmayan engeli ve engelli yakınlarının hayatlarını kolaylaştırmak için yoğun çaba harcıyor. Bu çerçevede Düzce’de 125 engelli yakını ve 1352 engelliye maddi yardım yapılıyor. Engelli yakını bulunan 108 hanedeki toplam 125 kişiye vakıf tarafından bir milyon 355 bin 548 TL yardım yapılırken bin 208 hanedeki bin 352 engelli bireye de yine vakıf tarafından 20 milyon 144 bin 177 TL yardım yapıldı.  Devlet tarafından Vakıf aracılığı ile yapılan yardımlarda engelli maaşları engellilik oranına göre değişkenlikte gösteriyor.
Düzce Sosyal Yardımlaşma Vakfı engelli ve engelli yakınlarına yardımlara devam ediyor.

Düzce’de bin 477 engelli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> engelli ve engelli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> engelli yakınına 21 milyon TL’den fazla yardım eden Vakıf, engellilerin mağdur olmaması içinde çalışmalara devam ediyor. Düzce’de yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara çeşitli yardım kalemleri altında birçok yardımlar yapan ve devletin şefkatli elleri olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, engelliler içinde kolları sıvadı. Vakıf, herhangi bir sosyal güvencesi olmayan engeli ve engelli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> engelli yakınlarının hayatlarını kolaylaştırmak için yoğun çaba harcıyor. Bu çerçevede Düzce’de 125 engelli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> engelli yakını ve 1352 engelliye maddi yardım yapılıyor. Engelli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Engelli yakını bulunan 108 hanedeki toplam 125 kişiye vakıf tarafından bir milyon 355 bin 548 TL yardım yapılırken bin 208 hanedeki bin 352 engelli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> engelli bireye de yine vakıf tarafından 20 milyon 144 bin 177 TL yardım yapıldı. 

Devlet tarafından Vakıf aracılığı ile yapılan yardımlarda engelli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> engelli maaşları engellilik oranına göre değişkenlikte gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.