Emma Heming Willis'ten gelen Bruce Willis itirafı: Suçluluk duyuyorum

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.11.2023 - 13:40, Güncelleme: 17.11.2023 - 13:40
 

Emma Heming Willis'ten gelen Bruce Willis itirafı: Suçluluk duyuyorum

Demans hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Bruce Willis'in eşi Emma Heming Willis, itirafta bulundu. Eşi Bruce Willis'in hastalığından bahseden Emma Heming Willis, suçluluk duyduğu bir konu olduğu itirafında bulundu.
Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğunun ardından konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerilerini etkileyen afazi hastalığı ile mücadele etmeye başladı. Afazi nedeniyle oyunculuk kariyerini noktalayan Bruce Willis'in hastalığı frontotemporal demans olarak güncellenmişti. Habertürk'te yer alan habere göre; Burce Willis'in 2009'da dünyaevine girdiği eşi Emma Heming, eşinin hastalığıyla ilgili bir itirafta bulundu. Heming, Maria Shriver'ın Sunday Paper'da yayımladığı makalede başkalarının erişemeyeceği bazı doktorlara ve uzmanlara erişebildiği için ne kadar şanslı olduğunu paylaşarak; şu ifadeleri kullandı: "Başkalarının sahip olmadığı kaynaklara sahip olduğumu bildiğim için suçluluk duygusuyla mücadele ediyorum. Kafamı boşaltmak için yürüyüşe çıkabildiğimde, benim durumumda olmayan bir başka eşin bunu yapamayacağı aklımdan çıkmıyor. " Emma Heming daha sonra "Ailemizin yolculuğu hakkında paylaştıklarım basının ilgisini çektiğinde, bizimkinin dışında her biri şefkat ve ilgiyi hak eden binlerce anlatılmamış, duyulmamış hikaye olduğunu da biliyorum. Aynı zamanda, anlattıklarımın bu durumla mücadele eden başkaları için önemli olduğunu ve biraz da anlaşılmış hissetmelerini sağladığını görüyorum" ifadelerini kullandı. Emma Heming ayrıca makalesinde "İnsanların, FTD'den etkilenen başka bir aileden haber aldığımda, ailemizin aynı keder, kayıp ve büyük üzüntü hikâyesinin onlarınkinde de yankılandığını duyduğumu bilmelerini istiyorum" ifadelerine yer verdi.
Demans hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Bruce Willis'in eşi Emma Heming Willis, itirafta bulundu. Eşi Bruce Willis'in hastalığından bahseden Emma Heming Willis, suçluluk duyduğu bir konu olduğu itirafında bulundu.

Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğunun ardından konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerilerini etkileyen afazi hastalığı ile mücadele etmeye başladı. Afazi nedeniyle oyunculuk kariyerini noktalayan Bruce Willis'in hastalığı frontotemporal demans olarak güncellenmişti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Burce Willis'in 2009'da dünyaevine girdiği eşi Emma Heming, eşinin hastalığıyla ilgili bir itirafta bulundu. Heming, Maria Shriver'ın Sunday Paper'da yayımladığı makalede başkalarının erişemeyeceği bazı doktorlara ve uzmanlara erişebildiği için ne kadar şanslı olduğunu paylaşarak; şu ifadeleri kullandı: "Başkalarının sahip olmadığı kaynaklara sahip olduğumu bildiğim için suçluluk duygusuyla mücadele ediyorum. Kafamı boşaltmak için yürüyüşe çıkabildiğimde, benim durumumda olmayan bir başka eşin bunu yapamayacağı aklımdan çıkmıyor. "


Emma Heming daha sonra "Ailemizin yolculuğu hakkında paylaştıklarım basının ilgisini çektiğinde, bizimkinin dışında her biri şefkat ve ilgiyi hak eden binlerce anlatılmamış, duyulmamış hikaye olduğunu da biliyorum. Aynı zamanda, anlattıklarımın bu durumla mücadele eden başkaları için önemli olduğunu ve biraz da anlaşılmış hissetmelerini sağladığını görüyorum" ifadelerini kullandı.

Emma Heming ayrıca makalesinde "İnsanların, FTD'den etkilenen başka bir aileden haber aldığımda, ailemizin aynı keder, kayıp ve büyük üzüntü hikâyesinin onlarınkinde de yankılandığını duyduğumu bilmelerini istiyorum" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.