DÜZCE'Yİ TÜRKİYE KONUŞACAK 2026 "ATILIM YILI"

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.01.2026 - 17:03, Güncelleme: 27.01.2026 - 17:52
 

DÜZCE'Yİ TÜRKİYE KONUŞACAK 2026 "ATILIM YILI"

Başkan Özlü projeleri tek tek inceliyor.Eş zamanlı projeler hızla ilerliyor"Atılım Yılı"nda projelere yakın markaj.Projeler şehre değer katacak
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yapımları eş zamanlı olarak devam eden projeleri yerinde inceliyor. Hafta sonu; Tuhafiyeciler Pazaryeri, BELTAŞ Sanayi 2. Etap ve Kokoreççiler çarşısındaki çalışmaları inceleyen Başkan Özlü, hafta içinde de Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi ve 19 Mayıs Spor Kampusu’ndaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 2026 yılını Düzce Belediyesi için "Atılım Yılı" olarak ilan eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eş zamanlı olarak devam eden projeleri yakından takip ediyor. Başkan Özlü, 100 proje kitabında yer alan projeleri tek tek inceleyerek ilerleyiş aşamaları hakkında bilgiler alıyor. Hafta sonunu projelere ayıran Başkan Özlü, açılış için gün sayan; Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Kokoreççiler Çarşısı'nın ardından BELTAŞ Sanayi Sitesi'ndeki proje alanını inceledi. Projeler şehre değer katacak Hafta içinde de proje ziyaretlerine devam eden Başkan Özlü, Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi ve 19 Mayıs Spor Kampusu projesini yerinde inceledi. Projelerin Düzce’ye katacağı değer ve tamamlandığında sağlayacağı sosyal, ekonomik ve sportif katkılar üzerinde duran Başkan Özlü, kentin ihtiyaçlarına yönelik yatırımların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Hafta'da 10 bin kişi Düzce’ye gelecek Konuralp Gazi Atlı Spor Kampusu’nu ziyaretinde kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Özlü, Düzce Belediyesi olarak özel bir projeye daha imza atacaklarını söyleyerek; "Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi projesine çok önem veriyoruz. İşin uzmanları ile birlikte çok güzel bir proje hazırladık. Şuanda projemizin etrafını duvarla çeviriyoruz. İnsanlar ata binmek için Düzce'ye gelecek. Düzce'yi cazibe merkezi haline getirecek bir proje. İnsanların Düzce'ye gelmesi için bir mazereti olması lazım. Biz Düzce'ye haftada en az 10 bin kişi getirmek istiyoruz. Burası o kadar güzel bir yer olacak ki tüm Düzce burayı konuşacak" dedi. İki etaplı dev proje Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi; 84 dönüm arazi üzerine kurulacak olan proje iki etaptan oluşacak. İlk etabında açık ve kapalı manej tesisi, ahır, modern tribünler, pony maneji, pony ahırları, iniş biniş alanları kafeterya, soyunma odaları, otopark yer alacak. Projenin ikinci etabında ise dev bir yarış maneji ve TIR otoparkı yer alacak.
Başkan Özlü projeleri tek tek inceliyor.Eş zamanlı projeler hızla ilerliyor"Atılım Yılı"nda projelere yakın markaj.Projeler şehre değer katacak

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yapımları eş zamanlı olarak devam eden projeleri yerinde inceliyor.

Hafta sonu; Tuhafiyeciler Pazaryeri, BELTAŞ Sanayi 2. Etap ve Kokoreççiler çarşısındaki çalışmaları inceleyen Başkan Özlü, hafta içinde de Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi ve 19 Mayıs Spor Kampusu’ndaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2026 yılını Düzce Belediyesi için "Atılım Yılı" olarak ilan eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eş zamanlı olarak devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Başkan Özlü, 100 proje kitabında yer alan projeleri tek tek inceleyerek ilerleyiş aşamaları hakkında bilgiler alıyor.

Hafta sonunu projelere ayıran Başkan Özlü, açılış için gün sayan; Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Kokoreççiler Çarşısı'nın ardından BELTAŞ Sanayi Sitesi'ndeki proje alanını inceledi.

Projeler şehre değer katacak

Hafta içinde de proje ziyaretlerine devam eden Başkan Özlü, Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi ve 19 Mayıs Spor Kampusu projesini yerinde inceledi.

Projelerin Düzce’ye katacağı değer ve tamamlandığında sağlayacağı sosyal, ekonomik ve sportif katkılar üzerinde duran Başkan Özlü, kentin ihtiyaçlarına yönelik yatırımların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Hafta'da 10 bin kişi Düzce’ye gelecek

Konuralp Gazi Atlı Spor Kampusu’nu ziyaretinde kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Özlü, Düzce Belediyesi olarak özel bir projeye daha imza atacaklarını söyleyerek; "Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi projesine çok önem veriyoruz.

İşin uzmanları ile birlikte çok güzel bir proje hazırladık. Şuanda projemizin etrafını duvarla çeviriyoruz. İnsanlar ata binmek için Düzce'ye gelecek. Düzce'yi cazibe merkezi haline getirecek bir proje.

İnsanların Düzce'ye gelmesi için bir mazereti olması lazım. Biz Düzce'ye haftada en az 10 bin kişi getirmek istiyoruz. Burası o kadar güzel bir yer olacak ki tüm Düzce burayı konuşacak" dedi.

İki etaplı dev proje

Konuralp Gazi Atlı Spor Tesisi; 84 dönüm arazi üzerine kurulacak olan proje iki etaptan oluşacak.

İlk etabında açık ve kapalı manej tesisi, ahır, modern tribünler, pony maneji, pony ahırları, iniş biniş alanları kafeterya, soyunma odaları, otopark yer alacak.

Projenin ikinci etabında ise dev bir yarış maneji ve TIR otoparkı yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ahmet Yaman
(28.01.2026 20:04 - #831)
Alt yapı çevre düzenlemesi olmayan bir şehir ne yazıkki güzel yapılan inşaatlarla güzelleştirilemez.Bence Almanya’da o kadar altyapı işinden anlayan elemanlarımız var bunlar camiler veya spor kulübü aracılığıyla ulaşılabilir.Daha güzel bir yaşam için.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.