**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce’nin ekonomisine ciddi destek Düzce, Ekonomi Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2022 - 15:09, Güncelleme: 08.09.2022 - 15:09
 

Düzce’nin ekonomisine ciddi destek Düzce, Ekonomi Haber Düzce Hür Haber

Düzce’nin ekonomisine ciddi destek
Tarım ve Orman Bakanlığı, ülkenin dört bir yanında bulunan çam ağaçlarından üretilen reçinenin ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu belirtti.Düzce’nin dört bir yanında bulunan çam ormanları, hem ülke ekonomisine hem Düzce ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Her bir yanında bereket var sloganı ile tarım ve orman bakanlığının çam reçine üretimi ile ilgili yaptığı paylaşım çerçevesinde, Düzce’de de çam ağaçlarından ham reçine üretimi yapılıyor. Bu çerçevede 2021 yılında 558 ton ham reçine üretimi yapılan ülke genelinde 650 bin dolar katkı sağlandı. Ayrıca 2022 yılı sonu itibari ile ülke genelinde 640 ton çam reçine üretimi hedeflenirken, Düzce’de de yıl sonu itibari ile üretimin 5 ton olması planlanıyor.
Düzce’nin ekonomisine ciddi destek

Tarım ve Orman Bakanlığı, ülkenin dört bir yanında bulunan çam ağaçlarından üretilen reçinenin ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu belirtti.Düzce’nin dört bir yanında bulunan çam ormanları, hem ülke ekonomisine hem Düzce ekonomisine ciddi katkı sağlıyor.

Düzce’nin ekonomisine ciddi destek Düzce, Ekonomi Haber Düzce Hür Haber

Her bir yanında bereket var sloganı ile tarım ve orman bakanlığının çam reçine üretimi ile ilgili yaptığı paylaşım çerçevesinde, Düzce’de de çam ağaçlarından ham reçine üretimi yapılıyor. Bu çerçevede 2021 yılında 558 ton ham reçine üretimi yapılan ülke genelinde 650 bin dolar katkı sağlandı. Ayrıca 2022 yılı sonu itibari ile ülke genelinde 640 ton çam reçine üretimi hedeflenirken, Düzce’de de yıl sonu itibari ile üretimin 5 ton olması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.