Düzce'de Yurt öğrencilerine Voleybol tanıtıldı Düzce, Spor Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2022 - 15:07, Güncelleme: 20.10.2022 - 15:07
 

Düzce'de Yurt öğrencilerine Voleybol tanıtıldı Düzce, Spor Haber Düzce Hür Haber

Yurt öğrencilerine Voleybol tanıtıldı
Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında spor branş tanıtım günleri başlatıldı. Bu çerçevede ilk olarak öğrencilere voleybol tanıtımı gerçekleştirildi.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ikamet ettikleri yurtlarda çeşitli etkinliklerde başlatıldı. Bu çerçevede Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafında yurtlarda spor branşlarının tanıtımı yapılıyor. İlk olarak Konuralp ve Mahpeyker Sultan Kız öğrenci yurtlarını ziyaret eden personeller gençlerin istekleri doğrultusunda yurtların bahçesinde bulunan spor alanın voleybol tanıtımı gerçekleştirdi. Gençlerin voleybol öğrenmesi için antrenörler tarafından yapılan ilk etkinliğe gençler yoğun katılım gösterdi.
Yurt öğrencilerine Voleybol tanıtıldı

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında spor branş tanıtım günleri başlatıldı. Bu çerçevede ilk olarak öğrencilere voleybol tanıtımı gerçekleştirildi.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ikamet ettikleri yurtlarda çeşitli etkinliklerde başlatıldı.

Bu çerçevede Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafında yurtlarda spor branşlarının tanıtımı yapılıyor. İlk olarak Konuralp ve Mahpeyker Sultan Kız öğrenci yurtlarını ziyaret eden personeller gençlerin istekleri doğrultusunda yurtların bahçesinde bulunan spor alanın voleybol tanıtımı gerçekleştirdi. Gençlerin voleybol öğrenmesi için antrenörler tarafından yapılan ilk etkinliğe gençler yoğun katılım gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.