Düzce'de uzaktan eğitimin ilk ders zili çaldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 17:10, Güncelleme: 31.08.2020 - 17:10
 

Düzce'de uzaktan eğitimin ilk ders zili çaldı

2021 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalarak İstiklal Marşı okundu.
Korona virüs salgını nedeniyle uzaktan yürütülecek yeni eğitim öğretim döneminde ders başı, sabah 09.00'da başladı. Düzce'de, uzaktan eğitim modelinin başlaması dolayısıyla tüm okullarda tören düzenlendi. Öğretmenler okullarda saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu ve yeni ders yılı başlamış oldu. Öğretmenler, “Marşımızı çocuklarımızla birlikte okuyacağımız günleri iple çekiyoruz” dediler.
2021 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalarak İstiklal Marşı okundu.

Korona virüs salgını nedeniyle uzaktan yürütülecek yeni eğitim öğretim döneminde ders başı, sabah 09.00'da başladı. Düzce'de, uzaktan eğitim modelinin başlaması dolayısıyla tüm okullarda tören düzenlendi. Öğretmenler okullarda saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu ve yeni ders yılı başlamış oldu.


Öğretmenler, “Marşımızı çocuklarımızla birlikte okuyacağımız günleri iple çekiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.