Düzce'de Sandıklar açıldı muhtarlar belli oldu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.06.2024 - 20:13, Güncelleme: 02.06.2024 - 20:13
 

Düzce'de Sandıklar açıldı muhtarlar belli oldu

Ağa Mahallesi ve Şehit Murat Demir Mahalleleri muhtarlarını seçti
Düzce’de yapılan 31 Mart Yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimlerinde iptal edilen 1 mahalle ve seçim sonrası yaşamını yitiren muhtarın bulunduğu 1 mahallede yenilenen seçimlerde ilk sonuçlar belli oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Ağa Mahallesi’nde İkram Zengin muhtar olurken Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi’nde ise Mehmet Fatih Bayraktar muhtar oldu. 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler ve Mahalli İdareler Seçimlerinde Düzce’nin Konuralp mevkiinde bulunan Şehit Murat Demir Mahallesi’nde 1378 nolu sandıkta muhtar ve aza oy pusulaları bulunmadığı için, Ağa Mahallesi’nde ise Muhtar Nesim Zengin’in seçimlerden 20 gün sonra vefat etmesi nedeniyle Merkez İlçe Seçim Kurulu seçimlerin yenilenmesine karar vermişti. Şehit Murat Demir Mahallesi’nde yapılan seçimlerde Konuralp Ortaokulu’nda kurulan sandıklarda 2 bin 700 seçmen muhtarını belirlemek için 6 sandıkta sandık başına gitti. Açılarak sayılan sandıklarda Mehmet Fatih Bayraktar, muhtar oldu. Ağa Mahallesi Muhtarı Zengin oldu Merkeze bağlı Ağa Mahallesinde 31 Mart Yerel Yönetimler ve Mahalli İdareler Seçimlerinden 20 gün sonra 20 Nisan 2024 tarihinde muhtar seçilen Nesim Zengin, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Merkez İlçe Seçim Kurulu da muhtarlık seçimlerinin yeniden yapılmasına karar vermişti. Ağa Mahallesi’nde bulunan Rıza Malatyalı Ortaokulu’nda kurulan 9 sandıkta 2 bin 892 seçmen oy kullanırken İkram Zengin Ağa Mahallesi’nin yeni muhtarı oldu.
Ağa Mahallesi ve Şehit Murat Demir Mahalleleri muhtarlarını seçti

Düzce’de yapılan 31 Mart Yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimlerinde iptal edilen 1 mahalle ve seçim sonrası yaşamını yitiren muhtarın bulunduğu 1 mahallede yenilenen seçimlerde ilk sonuçlar belli oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Ağa Mahallesi’nde İkram Zengin muhtar olurken Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi’nde ise Mehmet Fatih Bayraktar muhtar oldu.

31 Mart 2024 Yerel Yönetimler ve Mahalli İdareler Seçimlerinde Düzce’nin Konuralp mevkiinde bulunan Şehit Murat Demir Mahallesi’nde 1378 nolu sandıkta muhtar ve aza oy pusulaları bulunmadığı için, Ağa Mahallesi’nde ise Muhtar Nesim Zengin’in seçimlerden 20 gün sonra vefat etmesi nedeniyle Merkez İlçe Seçim Kurulu seçimlerin yenilenmesine karar vermişti.

Şehit Murat Demir Mahallesi’nde yapılan seçimlerde Konuralp Ortaokulu’nda kurulan sandıklarda 2 bin 700 seçmen muhtarını belirlemek için 6 sandıkta sandık başına gitti. Açılarak sayılan sandıklarda Mehmet Fatih Bayraktar, muhtar oldu.

Ağa Mahallesi Muhtarı Zengin oldu

Merkeze bağlı Ağa Mahallesinde 31 Mart Yerel Yönetimler ve Mahalli İdareler Seçimlerinden 20 gün sonra 20 Nisan 2024 tarihinde muhtar seçilen Nesim Zengin, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Merkez İlçe Seçim Kurulu da muhtarlık seçimlerinin yeniden yapılmasına karar vermişti. Ağa Mahallesi’nde bulunan Rıza Malatyalı Ortaokulu’nda kurulan 9 sandıkta 2 bin 892 seçmen oy kullanırken İkram Zengin Ağa Mahallesi’nin yeni muhtarı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.