Düzce’de parklar bakıma alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 16:49, Güncelleme: 16.03.2022 - 16:49
 

Düzce’de parklar bakıma alındı

Düzce’de parklar bakıma alındı
Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki çocuk parklarında bakım, onarım ve yenileme çalışması devam ediyor.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelindeki mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Park ve yeşil alanlarda sürdürülen sezonluk bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında eskiyen oyun grupları ya yenileriyle değiştiriliyor ya da bakımları yapılıyor. Ayrıca çocukların zarar görmemesi için de zemine kauçuk döşeniyor.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte en çok kullanılacak alanlardan olan park ve bahçelerin eksiklerinin ve onarımlarının hızlı bir şekilde giderecek.
Düzce’de parklar bakıma alındı

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki çocuk parklarında bakım, onarım ve yenileme çalışması devam ediyor.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelindeki mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve yeşil alanlarda sürdürülen sezonluk bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında eskiyen oyun grupları ya yenileriyle değiştiriliyor ya da bakımları yapılıyor. Ayrıca çocukların zarar görmemesi için de zemine kauçuk döşeniyor.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte en çok kullanılacak alanlardan olan park ve bahçelerin eksiklerinin ve onarımlarının hızlı bir şekilde giderecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.