Düzce’de Orman Haftası Etkinliği! Fidanlar Toprakla Buluştu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.03.2026 - 14:34, Güncelleme: 29.03.2026 - 14:34
 

Düzce’de Orman Haftası Etkinliği! Fidanlar Toprakla Buluştu

Düzce’de Orman Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve protokol üyeleri fidan dikerek çevre bilinci için anlamlı bir adım attı.
Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliği, geniş katılımla gerçekleştirildi.Türkiye Yüzyılı Kardeşlik İlkokulu bahçesinde yapılan etkinlikte, çevre bilincinin artırılması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakılması hedeflendi. Yoğun Katılım Sağlandı Fidan dikim etkinliğine Düzce Vali Yardımcısı Ömer Sağlam, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte doğaya katkı sağlamak amacıyla çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu. Çevre Bilinci Vurgusu Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nün de destek verdiği etkinlikte, doğal yaşamın korunması ve çevreye duyarlılığın artırılması gerektiği vurgulandı. Öğrenciler Doğayla Buluştu Etkinlik kapsamında öğrenciler, fidan dikerek doğayla doğrudan temas kurma fırsatı buldu. Bu tür faaliyetlerin çocuklarda çevre bilincini güçlendirdiği ifade edildi. Geleceğe Nefes Mesajı Katılımcılar, dikilen fidanların büyüyerek geleceğe nefes olmasını temenni etti. Etkinlik, doğa koruma çalışmalarına katkı sunan önemli bir organizasyon olarak değerlendirildi.
Düzce’de Orman Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve protokol üyeleri fidan dikerek çevre bilinci için anlamlı bir adım attı.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliği, geniş katılımla gerçekleştirildi.Türkiye Yüzyılı Kardeşlik İlkokulu bahçesinde yapılan etkinlikte, çevre bilincinin artırılması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakılması hedeflendi.

Yoğun Katılım Sağlandı

Fidan dikim etkinliğine Düzce Vali Yardımcısı Ömer Sağlam, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte doğaya katkı sağlamak amacıyla çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu.

Çevre Bilinci Vurgusu

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nün de destek verdiği etkinlikte, doğal yaşamın korunması ve çevreye duyarlılığın artırılması gerektiği vurgulandı.

Öğrenciler Doğayla Buluştu

Etkinlik kapsamında öğrenciler, fidan dikerek doğayla doğrudan temas kurma fırsatı buldu. Bu tür faaliyetlerin çocuklarda çevre bilincini güçlendirdiği ifade edildi.

Geleceğe Nefes Mesajı

Katılımcılar, dikilen fidanların büyüyerek geleceğe nefes olmasını temenni etti. Etkinlik, doğa koruma çalışmalarına katkı sunan önemli bir organizasyon olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.